Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért "ciki" használt ruhásnál...

Miért "ciki" használt ruhásnál vásárolni?

Figyelt kérdés
Használt ruhával kereskedem,nagyon sokan járnak hozzám vásárolni,még ismert színészek is.Csupa márkás cuccokkal van tele a bolt,van ami még tiszta új.A gyerekeim jobbnál jobb ruhákat hordanak,sokan meg is kérdezik ,hol veszik őket.Nem beszélve arról,hogy minden darab egyedi,nem jön szembe az utcán.Mégis,ha valaki meghallja,hogy turkálóból van egy ruha,húzza a száját.Vajon miért?
2010. márc. 20. 17:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

Azoknak ciki,akik azt se tudják mi a turkáló,és azt hiszik,a kukából kiszedett állapotú dolgok vannak,és az egész üzlet egy nagy kuka,mert hogy azt már valaki felvette egyszer,és az nekik már ciki,mert nem ismerik a vizet,a mosóport,és a mosógépet,mert biztos a bejárónőjük használja..vagy attól félnek,hogy akin azelőtt volt,annak beleszált a lelkéből egy darab,és félnek,hogy rossz hatással lessz a lelkük rezgésszámára,ha pl kifognak egy depressziós pulcsit! :DDDD

Amúgy mást nem igazán tudok elképzelni,én most vettem egy szép lila-fekete vadiúj melltartót kb 120 ft-ért,és egy papaya felsőt kb 200 ft-ért.. nekem ez megéri,és szerintem inkább nekünk kéne felvágnmi,hogy a sok hülye kiad annyi pénzt ugyanarra,mi meg piti pénzekből megveszünk néha sokkal jobbat is,mint ők..szerintem ciki,ha valaki sok pénzt költ ruhára,(mármint darabjára 10-20000ft-okat)amikor neki is jobb lenne,hogy tizedannyiért megvenné ugyanazt,és a többiből mondjuk jutna fodrászra,vagy bármi más plusszra,amit megenged magának..de ha ilyen hülyék,akkor megveszek egy tucat márkás ruhát,megmondom,hogy 1x volt rajtam,és eladom 10 ezrekért!!Csak ők már akkor nem vennék meg,ha akárcsak egyszer már volt valakin,gondolom a az ismeretlen lelki rezgés átvétele végett!!!! :DDDDD

2010. márc. 21. 14:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

1. válaszoló vagyok:

Úgy látom, mindenki egyet ért abban, hogy lehet jó dolgokat találni a turiban. Persze van aki azért öltözködik onnan, mert másra nem futja. Nekem vegyes a ruhatáram, van turiból is, kínaiból is, minőségi áru butikból. Jól lehet kombinálni.

S tényleg annyi a baj a turiban a butikhoz képest, hogy ki kell fogni a jó dolgokat. Mert történt már velem párszor olyan, hogy a szívem szakadt meg egy-egy szoknyáért, nadrágért, blúzért , sőt még egyszer cipőért is, hogy ott kellett hagynom, mert kicsi volt. Méretben nem mindig lehet olyat kapni, ami passzol is.

2010. márc. 21. 15:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nagyon örülök a pozitív véleményeknek. Azt viszont nem értem,hogy ki pontozza le a válaszolókat?Valaki unatkozik,és lehúz mindenkit,anélkül,hogy hozzá szóljon a témához?
2010. márc. 21. 18:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem turiból vásárolni nem igénytelenség, hanem leleményesség.

Olcsóbb, egyedibb és ha márkás, akkor tartós is.

2010. márc. 21. 20:26
 15/16 anonim ***** válasza:
90%

Én is turkálós vagyok, imádom azokat a ruháimat, amiket túrtam, egyszerűen alig akad olyan ember, akin szembe jönne velem, és ezt nagyon szeretem. :) Kivéve a nadrágjaim, na igen, csak azok amik "boltosok"...

Szerintem is sokan a csórósággal azonositják a turkálósokat. Elég szánalmas hozzáállás. :D Nemtudják miből maradnak ki, de legalább több marad nekünk. :)

2010. márc. 22. 11:39
 16/16 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon gáz, ha valaki mások levedlett, megunt, beleizzadt ruhájába van. Ki tudja, kin volt az utoljára.
2019. márc. 14. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!