Miért "ciki" használt ruhásnál vásárolni?
Mert azok az emberek, akiknek több pénzük van, azok azt gondolják, hogy csak a csóró megy turkálóba, s hogy ők nem vennék fel más ember levetett gönceit. Csak azt nem veszik figyelembe, hogy nem csak a szegények járnak turkálóba, hanem egy város elitebb, műveltebb rétege is. A múltkor egy egyetemi tanárommal futottam össze egy turkálóban.(Neki kellemetlen volt a találkozás, de szerintem nem kell szégyellni.) Tanárként, ügyvédként, mérnökként stb., hogy az ember mindig változatosan öltözzön, kell, hogy legyen egy jó ruhatára, s ezt meg lehet alapozni egy-egy turkálóban szerzett kinccsel.
Eleinte én a szag miatt nem szerettem járni, de mostanra megszoktam. Jobbnál jobb ruháim vannak, márkásak, s a legjobb, hogy biztosan csak olyat fogok megvenni, ami teljesen jó, s felesleges dolgokat nem veszek meg. Sokan szokták dicsérni, kérdezik honnan vettem.
Én egy vidéki kisvárosban lakom, s annyit sajnálok csak, hogy itt nincs annyi turkáló (csak kb.8), s a legtöbb darabáras. Így irigylem a fővárosiakat, akik mondják, hogy 500 Ft-ért mit vett. Mert itt arra a ruhára, amely márkás, már rá is írták, hogy 1500 Ft. Ahol kilóra adják, ott pedig 2500-3200 Ft/kg.
nem tudom mások miért tartják cikinek - talán mert hogy használt az a ruha, vagy mert nem kerül milliókba...
Én szeretek turiban vásárolni, főleg mert EGYEDI cuccok vannak, ami jó minőségű és még se kell otthagyni érte vagyonokat. múltkor 600 Ft-ért vettem egy nagyon szuper felsőt, meg 1000 körül egy nacit. És nagyon örültem nekik, azóta is mindenki dicséri és kérdi,hogy honnan szedtem ilyen szuper cuccokat, ők ilyet még sehol sem láttak :)
Szerintem nem ciki. Én 19 éves vagyok, de havi 1-2 alkalommal benézek, és mindig találok valami érdekeset... azokat szeretem legjobban, ami speciálisan vagy angol vagy török stb. turi, máshol nem nagyon lehet olyan cuccokat kapni, mint ott.
Nekem nem mindegy, hogy egy nadrágot 15 ezerért vagy 600 ftért veszek meg...
Az egyik válaszolónak üzenem: menj be egy turiba, és nézz körül - ami használt, az még nem azt jelenti, hogy szakadt, kibolyhosodott, kirojtosodott és használhatatlan.
Kb. 5 éve nem vásárolok máshol, és senki sem szólt meg. Több pénzem marad fontosabb dolgokra.
L,19
Fura.(:
Nekem eddig az jött le, hogy azok járnak jó turiba akiknek kifinomultabb, egyedibb a stílusuk. Tudják, hogy mit mihez lehet felvenni. A többi meg mind megveszi a gagyi kínait tömegcuccot.(:
Nekem is van pár használt ruhám, de vannak drágábbak is.
Nekem van egy csomó turis cuccom, de én úgy vagyok vele, hogy az alapot üzletekből veszem meg, és azt egyediesítem turiból.
Amúgy nem tudnék csak onnan öltözni, mert néha fogok ki egy-két darabot, mert amúgy minden óriási méret hozzám képest, és ha a ruháim darabjáért háromszor kéne áttúrni az egészet, akkor inkább nem vennék új cuccokat. Na meg sokszor felidegesítem magam, ha debella méretben találok valami jót, de persze nekem 32-34es kéne. Vagy találok valami jót, de folt van rajta. Pedig én Hádásba járok legtöbbször, és mindenki ódákat zeng róla, közben meg drága és egy ideje teljesen leromlott színvonal alig van valami a legtöbb kinyúlt/pecsétes/ezer éves fazon. Annyi, hogy vállfára rakták őket, nem kell annyit túrni.
A darab árassal meg úgy vagyok, hogy mikor van egy egész jó felső és képes rátenni, hogy két ezer, akkor ja kösz, elmegyek és 2500ért veszek egy vadi újat a legújabb divat szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!