Férfinek mennyire ciki harisnyát vásárolni? Hol érdemes vásárolni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 05:41
1/7 A kérdező kommentje:
Vastag harisnyára gondoltam nem nejlonra.
2010. nov. 27. 05:45
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. A férfiak is fáznak télen, és a veséjükre nekik is vigyázni kell:)
Úgy tudom, a nagyobb bevásárló központokban, ahol van ruhás részleg, ott szoktak lenni ilyesféle dolgok.
3/7 anonim válasza:
Hát vagy női harisnyát veszel (ezekkel sincs gond, sőt, szerintem a férfiharisnya a baromság, mivel ilyen szinten nincs különbség a két nem között, csak méretben), ezesetben akárhol, de ha nem bírod a feszültséget rendelhetsz netről is. Férfiharisnyát meg én még nem láttam "élőben", csak neten.
4/7 anonim válasza:
Sztem fiúknak sem ciki. Ha fázol nyugodtan húzz a lábadra harisnyát. Az én bratyóm is hord, cicanacit vagy harisnyanadrágot és nem parázik ettől. :)) 15/L
5/7 anonim válasza:
Az jégeralsó amire te gondolsz szerintem. Egyáltalán nem gáz, inkább ez, mint hogy lefagyjon a .... :D Vannak belőle egész jók is, mint pl. ez:
23/F
6/7 anonim válasza:
szia. ezt nyugodtan megveheted a kínaiban is, ott is találsz megfelelő anyagút, fazonút! a lábfej nélküli szerintem jobb. ja, és egyáltalán nem ciki
7/7 anonim válasza:
Én női harisnyát szoktam venni, mivel férfit nem lehet kapni sehol..szerencsére ebből van vékonyabb és vastagabb is, olyat vegyél amelyik tetszik. 15/Fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!