Lányok, nem fagy le a lábatok ilyen időben egy vékony harisnyában? :D
vagy esetleg más emberek válaszoltak? más a véleményük? :D
nekem pl fázik a lábam harisnyában, mert felkúszik a seggemig a hideg. :D akinek nem fázik, az hordja csak, kit érdekel. szerintem kényelmesnek sem kényelmes, mert lecsúszik. rólam legalábbis mindig, és a lábam között lóg.
Sok embernek kenyelmetlen de nem tudom miert?
En fiu vagyok nekem a parom adott egyet mikor telen megyek bringazni ne fagyjak le!
Azt alairom,hogy fura erzes viselni ,gondolom a nejlon miatt,lehet te is erre gondoltal mikor irtad,hogy kenyelmetlen,viszont az is igaz hogy markasat kell venni mert en is ha felkuzdom magamra az ott is marad..
nem elképzelhetetlen, csak ha mindig lecsúszik és a lábad között lóg, akkor vagy méretben vagy minőségben nem jót hordasz, ennyi. És ciki ha ez látszik is :-(
Miért, elképzelhetetlen, hogy sokunknak jó érzés hordani és szeretjük, és semmi bajunk vele ? :-))
Mindnyájan mások vagyunk szerencsére, ennyi :-)
látom fölpiszkált az üzenetváltás :-)
olvastam és étettem is amit írtál. Sőt, amit nem írtál le azt nem is értettem oda :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!