Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nem fagy le a lábatok...

Lányok, nem fagy le a lábatok ilyen időben egy vékony harisnyában? :D

Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 21:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

vagy esetleg más emberek válaszoltak? más a véleményük? :D

nekem pl fázik a lábam harisnyában, mert felkúszik a seggemig a hideg. :D akinek nem fázik, az hordja csak, kit érdekel. szerintem kényelmesnek sem kényelmes, mert lecsúszik. rólam legalábbis mindig, és a lábam között lóg.

2015. dec. 17. 18:24
 12/18 krisztamnk ***** válasza:
11-es, jobb minőségűt kell venni :-) Érdemes kicsit többet költeni rá, az nem csúszik le és meleg is. Tescoban is meg hasonlókban is van 60-70 den-es harisnyanadrág, azok kényelmesek is, melegek is. Tapasztald meg te is.
2016. febr. 2. 23:21
 13/18 anonim ***** válasza:
mert az ugye elképzelhetetlen, hogy nekem tényleg nem kényelmes, igaz? :D
2016. febr. 3. 00:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Sok embernek kenyelmetlen de nem tudom miert?

En fiu vagyok nekem a parom adott egyet mikor telen megyek bringazni ne fagyjak le!

Azt alairom,hogy fura erzes viselni ,gondolom a nejlon miatt,lehet te is erre gondoltal mikor irtad,hogy kenyelmetlen,viszont az is igaz hogy markasat kell venni mert en is ha felkuzdom magamra az ott is marad..

2016. febr. 3. 07:02
 15/18 krisztamnk ***** válasza:

nem elképzelhetetlen, csak ha mindig lecsúszik és a lábad között lóg, akkor vagy méretben vagy minőségben nem jót hordasz, ennyi. És ciki ha ez látszik is :-(

Miért, elképzelhetetlen, hogy sokunknak jó érzés hordani és szeretjük, és semmi bajunk vele ? :-))

Mindnyájan mások vagyunk szerencsére, ennyi :-)

2016. febr. 3. 23:16
 16/18 anonim ***** válasza:
én nem mondtam, hogy elképzelhetetlen hogy valakinek kényelmes és jól érzi benne magát, ha visszaolvasod amit írtam.
2016. febr. 4. 00:40
 17/18 krisztamnk ***** válasza:

látom fölpiszkált az üzenetváltás :-)

olvastam és étettem is amit írtál. Sőt, amit nem írtál le azt nem is értettem oda :-)

2016. febr. 4. 21:25
 18/18 anonim ***** válasza:
jól van ne erőlködj. hülyeséget beszélsz.
2016. febr. 5. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!