Lányok, nem fagy le a lábatok ilyen időben egy vékony harisnyában? :D
Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 21:56
1/18 anonim válasza:
17 fokban? Nem igazán. Tavasz van, ember... hőfokilag, legalábbis...
2/18 anonim válasza:
én minden évszakban szoknyában járok. szóval ilyen időben amúgyis elég egy vékony harisnya, de mikor jön a hideg akkor felveszek egy vastag nylon harisnyát, vagy pamut harisnyát. nadrágban sem lenne melegebb :D
3/18 piriiiii válasza:
Azért nem mindenhol van tavasz... És nem minden nap.
Én előnyben részesítem a harisnyát a nadrággal szemben, mert: kényelmesebb, és, ha 2-3 réteget veszek fel (ami a gyakorlatlan szemű férfiaknak könnyen tűnhet vékonynak...), az jobban melegít, mint egy farmer.
4/18 anonim válasza:
Melegebb tud lenni a harisnya, mint a nadrág. Joggal kérdezhetnék inkább a lányok, hogy "fiúk, nem fáztok harisnya nélkül csak nadrágban?"
5/18 anonim válasza:
Nos, akkor inkább tripla harisnyát érdemes húzni, mint nadrágot pasi létemre járnák is így férfi térd rövid nadrággal, csak megvetnének, hülyének néznének, pedig könnyebb és másabb úgy jönni-menni hogy lábra simuló harisnya vagy leggings van a lábon, mint nadrág.
6/18 anonim válasza:
Nem. És esküszöm, némelyik harisnya sokkal melegebb, mint egy gatya. Tőlem is mindig kérdezik az osztálytársaim, hogy nem fagyok meg, hogy mindig szoknyában járok? Inkább én kérdezhetném ezt tőlük. A múltkor rendesen meleg volt, míg a többiek fáztak farmerban. Volt rajtam egy 40 denes harisnya, és azon egy szintén 40 denes combzokni. Ez így már 80 den...
7/18 anonim válasza:
Nyilván azért is hordanak nadrág alatt is harisnyát, mert jól szigetel nők, ffiak, én is hordok, de szerintem a leggings még jobb, persze ami vastagabb, vagy bélelt, hisz a leggings is amolyan vastagabb harisnya és jó is benne, nem zavar jövés, menés közbe, pláne ha túrázik vagy kocog az ember.
8/18 anonim válasza:
Egy sima nylon harisnya azért nem meleg hidegbe, azt senki ne mondja még duplán sem, szerintem erre volt kíváncsi a kérdező.
9/18 anonim válasza:
Nekem van olyan harisnyám, ami melegebb, mint egy nadrág:) szóval nem, nem fagy le.
10/18 anonim válasza:
Milyen erdekes,hogy a valaszolok tobbsege azt feleli,hogy nem!
De volt mar hasonlo kerdes csak ott egy fiu kerdezte,hogy nadrag ala es ez a lenyeg ha vesz harisnyat nem fog fazni?
Neki persze azt irtak vekony az kb.semmite sem jo befagy a hatsod stb.
Most akkor nem mellebeszelesrol van itt szo??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!