Lányok, ti milyen cipőbe jártok, amikor igazi tél van?
Figyelt kérdés
Idei szezonra én bokacsizmát vettem,mindig is odavoltam a bokacsizmákért,de mivel az idei évben nagy divat,most 2x annyiból tudtam válogatni. Imádom,és nem fog télen hiányozni a hosszú szára. Viszont a rendes téli napokra/már ha lesz/,szükségem lenne valamiféle bombabiztos cipőre.(Pont azon a környéken élek,amit a téli jajjistenemmegállavilágmertvan10cmhó területként ismerünk(Vas,Zala,Veszprém)) Én téli bakancsra gondoltam,kíváncsi vagyok,ti mit hordtok! :)2015. okt. 28. 08:28
11/11 Sunshinedoll válasza:
Évek óta bokacsizmám van, nem szeretem a térdig érőket. Jól néznek ki, de keskeny a vádlim, és kb mindegyik eláll. Tetszenek a combig érőek is, de azok csak akkor, ha magassarkúak, olyat meg nem hordok hétköznapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!