Lányok, ti milyen cipőbe jártok, amikor igazi tél van?
Figyelt kérdés
Idei szezonra én bokacsizmát vettem,mindig is odavoltam a bokacsizmákért,de mivel az idei évben nagy divat,most 2x annyiból tudtam válogatni. Imádom,és nem fog télen hiányozni a hosszú szára. Viszont a rendes téli napokra/már ha lesz/,szükségem lenne valamiféle bombabiztos cipőre.(Pont azon a környéken élek,amit a téli jajjistenemmegállavilágmertvan10cmhó területként ismerünk(Vas,Zala,Veszprém)) Én téli bakancsra gondoltam,kíváncsi vagyok,ti mit hordtok! :)2015. okt. 28. 08:28
1/11 A kérdező kommentje:
Egy kis pontosítás: igazi tél nem azt jelenti,hogy éppen eseget a hó,hanem azt,amikor tényleg van akkora hó,hogy jelentősen lassul a közlekedés.
2015. okt. 28. 08:31
2/11 anonim válasza:
Mikor volt itt utoljára igazi tél?? Kb. 8 éves koromban. :D Itt Magyarországon, ha már 2 centi hó leesik, nem bírnak közlekedni a kocsik. :D
Én a hosszú szárú csizmákat szeretem, idén is olyat veszek, már csak azért is, mert mindenki más bokacsizmát visel. Szóval jó bundás, hosszú szárú csizmát fogok hordani egész télen. :)
3/11 anonim válasza:
én a deichmannbol vettem egy jó bélelt fekete bőr csizmát. picivel hosszabb szerintem mint a klasszikus boka csizma. ebbe fogok járni szerintem télen is. olyan nagy jó nem hiszem hogy lesz. de ha igen, van egy hosszú ugg szerű csizmam, akkor azt veszem fel. de nem igazán tetszik, csak vesz esetben vennem fel.
egyébként nálunk akkor is késik a busz, ha csak 1-2cm jó van. olyankor jó òràval hamarabb indulva is elkések.
4/11 anonim válasza:
bocsi, autocorrect :D jó helyett hó lenne
5/11 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem a bokacsizmákat, főleg mert nem vagyok egy fázós alkat és szeretek nőiesen öltözködni! Éppen ezért télen nagy bajban szoktam lenni, mert ezeknek nagyon csúszik a talpa hóban... másnak ez nem okoz gondot?
6/11 anonim válasza:
Bőr cipőket hordok, télen ez probléma, mert a bőr ugye beázik, ha nagyobb hó van, akkor felveszem az "ormótlan" Ugg-omat és a munkahelyen átcserélem, bónuszként ez nem csúszik. Néha meglepődöm, hogy nem is áll rosszul a business ruhadarabokkal. Bakancsot is próbáltam, de nem találtam kényelmesnek. Rá vagyok kényszerülve, mert hiába esik csak 5 centi jó, ha felénk nem takarítják, akkor 5 centi hó bőven elég, hogy beázzak, még jobb, ha fagy, akkor a normál cipők életveszélyesek.
7/11 anonim válasza:
Én bundás bőr bakancsot szoktam hordani :)
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Gyapjúbéléses csizmát. Fázós a lábam, szóval november végén általában váltok erre a vékonyabb bokacsizmákról. De azokba is meleg zoknikat húzok.
10/11 anonim válasza:
Én mindenhova kocsival megyek,tűsarkú térdcsizma,amiből van vagy 1tucat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!