Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nike airforce uniszex cipő?

Nike airforce uniszex cipő?

Figyelt kérdés
Pl a fehér, szerintetek jól all fiúknak is, vagy csak lányoknak?? Vagy túl nőies? Esetleg b*zis lenne ha vennék? Segítsetek légyszíves:)
2015. okt. 26. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Miert lenne mindjart homaros az a ruha aminek a szinosszeallitasa kicsit szokatlan?

Azok a pitcsak akik ferfi acelbetetes bakancsaba jarnak szerinted feltettek ezt a kerdeset??

Nem!

Egyszeruen mint barmi mas ferfi rucit ami megtetszik nekik uniszexnek titulaljak es maris tul van targyalva!

Tehat hajra...

2015. okt. 26. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
En lany vagyok es nekem is van es par fiú osztalytarsamnak is sztem uniszex nyugottan hordhatsz te is.
2015. okt. 26. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Latod kedves utcso!

Par FIU nak van ez itt a gond,hogy akkor mit keres rajtad??

Ez ferfi bakancs,csak ahogy irtam egy noszemelynek megtetszett felvette es kinevezte uniszexnek!

Ahogyan a "noi" nadragok elindultak utjukon...

2015. okt. 26. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem eredetileg férfi cipőnek készült, csak ugye a lányok előszeretettel nyúlnak le, vagy sajátítanak ki pasis cuccokat. Bezzeg ha egy fiú szűk farmert vesz fel, vagy rózsaszín pólót, akkor már meleg...
2015. okt. 26. 16:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi:Dddd
2015. okt. 26. 16:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, teljesen igazad van..
2015. okt. 26. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Bizony !

Latom a 4-el egy parazsat fuvok...

2015. okt. 27. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!