Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez tényleg férfi cipő?

Ez tényleg férfi cipő?

Figyelt kérdés

Itt azt írják, hogy "Férfi ruházat", pedig én úgy tudom, hogy ezek unisexek. Vagy van belőle külön női változat ami kicsiben eltér?

hu.sportsdirect.com/lxsv/converse-all-stars-hi-felső-férfi-ruházat-edzőcipők-245056?colcode=24505622

#cipő #Converse #uniszex #férfi converse
2014. ápr. 29. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Így van, ezek unisex tornacipők, bár nem értem mit keres ott az az egy rózsaszín cipő is, ami persze már nem.
2014. ápr. 29. 11:02
 2/6 A kérdező kommentje:
A mai világban már kitudja.. :D a fiúk nagyrésze úgy öltözködik mint egy lány...
2014. ápr. 29. 11:09
 3/6 A kérdező kommentje:
De köszi a választ!
2014. ápr. 29. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Igen kedves kerdezo? A fiuk nagy resze ugy oltozik mint egy lany!

Hat akkor a lanyok talan jobb ha egy szot se szolnak,mert annyi peldat tudnek felhozni,hogy estig tudnad olvasni!

Lassan mar csak a szemelyibol lehet megtudni,hogy valoban lany-e az illeto!

Mindezt ugy hivjak,hogy sportos oltozkodes meg veletlenul sem fius vagy ahogyan itt szokas mondani a masik nem ruhajat hordora (b..uzis)

2014. ápr. 29. 14:13
 5/6 A kérdező kommentje:
én az ilyen páwa swag yolo meg stb. férfiúra gondoltam, akik színes cicanadrágban vagy rózsaszín/barna vászonnadrágban meg rózsaszín cipőben és/vagy pólóban feszengenek és azt hiszik jól néznek ki :D valójában meg csak egyszerűen gagyik.
2014. ápr. 29. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Azok nagyon helyesen teszik,legalabb felveszik a versenyt az izlesficamos csajokkal!

Egyebkent pont mindig a csajok fikazzak a fiuk oltozkodeset,haaat sok nonel nincs otthon egeszalakos tukor az biztos!

2014. ápr. 29. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!