Nagyon gáz lenne, ha ilyet hordanék? Már éppen hogy megrendeltem volna, amikor meglttam hogy fiú.16/L
2014. aug. 18. 19:22
1/8 anonim válasza:
Ez egy tornacipő. Mitől lesz fiú??
2/8 anonim válasza:
szerintem ez tök uniszex, nyugodtan megveheted ha tetszik
4/8 Sárancs válasza:
Szerintem nyugodtam hordhatod nekem nagyon tetszik:)
5/8 anonim válasza:
szerintem is uniszex
egyáltalán nem gáz,vedd meg nyugodtan:)
6/8 anonim válasza:
Ugy birom ahogyan egy fiu ruhadarabot atvaltoztattok noive, hogy nem tudom hirtelenjeben sirjak vagy rohogjek, komolyan mondom szanalmas!
Ennyi erovel a ruhaosztalyrol vegyetek mar le a ferfi szot!
A kerdesedre annyit irnek, hogy ha a nemi hovatartozasodat akarod ezzel a topankaval kifejezni, akkor biztosan tarolni fogsz...
7/8 anonim válasza:
Köszönjük szépen 26%-os!
Akkor a nők ne hordjanak nadrágot se? Ez a gondolkodásmód az 50-es években még jó volt, de ez a 21. század. Ma már nem menő a hímsovinizmus.
8/8 anonim válasza:
64%-os! Akkor is alljal ki ekkora vehemenciaval amikor egy fiu noi, noies ruhat hordana!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!