Hogy öltözködjek metálosan?
Figyelt kérdés
Imádom a metalcore/dethcore zenéket már olyan 1-2 éve,de igazából csak most kezdtem el az "ilyen" öltözködéssel foglalkozni.Tudom hogy nem divat meg ilyenek hanem hogy vannak ezek a menő "hardcore"os csajok meg a "scene"ek(nem a szivárványos izék) és tökre teccik a stilusuk.Azt szeretném kérni hogy mondjatok ötleteket hogy hogyan tudnék hasonlóan öltözködni.Ja és hozzáteszem hogy 3 vagyok és kösz nem kérek ilyeneket hogy "a te korodban még barbiztam" és egyebek.2015. okt. 1. 20:14
1/10 anonim válasza:
Van egy csaj a sulinkba, 17 év körüli, 2 oldalt fel van nyírva a haja (amugy szép csaj lenne, de elrontja magát) nyakörv szerű valami van a nyakába, bőrcuccokat hord, ma pl rózsaszín bilincs volt a gatyáján de van, hogy lánc. Borzasztó csúnyán beszél. Nagyon sajnálom szegényt, hogy ezt a stílust képviseli az öltözködésben.
2/10 anonim válasza:
imádom a metált, imádom a nu metált, a deathmetált, mindent ami metál és rock, de nem öltözök úgy. egyszerűen nem értem miért kell azért beöltözni full feketébe nyáron 40 fokba, mert most én nagy metál rajongó vagyok :D mert fesztiválokon szoktam ilyet látni.
szerintem azért amiért te metálos vagy nem feltétlen kell bőrruhába és acélbakancsba járni :)
3/10 anonim válasza:
Értelmes ember azt hord ami tetszik neki és jól áll neki. Tehát ha neked tetszik ez a "keménynek akarok látszani mint a 2 hónapos kutyaszar" öltözködés akkor vegyél olyan ruhadarabokat ami ezen belül illik hozzád. Ha meg azt sem tudod milyen ez az öltözködés akkor ne erőltesd inkább.
4/10 anonim válasza:
Sport cipő (szürke, fekete addidas, vagy nike), sötét farmer, valami fekete, vagy bandás pulcsi. Én így szoktam.
5/10 Tom Benko válasza:
Ami jól esik, vedd fel. A 70-es években színes ing, indiánkabát, trapézfarmer, vastagtalpú cipő volt a menő. A 80-as években a szegecselt bőrdzseki, szűk farmer, edzőcipő. stb... Amit nem szokás felvenni: rózsaszín tütü, csillámpónis mellény, papírkorona, virágdíszes papucs.
6/10 veterán vas válasza:
Kérdésed utolsó sorát olvasva, úgy tűnik mégis jogos az a barbie-babás elvárás.
"..hozzáteszem hogy 3 vagyok.." :)
7/10 anonim válasza:
Fekete cipő gatya póló pulóver, ahogy neked tetszik, nem tudod elrontani.
8/10 A kérdező kommentje:
AHH JÉZUSOM ELÍRTAM VALAMIT HOGY TEHETTEM ILYET ÚR ISTEN.Mindenki szokott hibázni.
2015. okt. 4. 16:58
9/10 veterán vas válasza:
Látom, hisztizni már úgy tudsz, mint a nagyok. ;)
10/10 anonim válasza:
Az tök jó hogy ilyeneket látsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!