Hogyan öltözködjek hogy a fiúk felfigyeljenek rám? 11/l
Figyelt kérdés
olyat ne írjatok,hogy minél kevesebb ruha stb.
általában így szoktam :farmer, póló,pulcsi vagy kockás ing,karkötő
12-13 éves fiúk nektek mi jön be?
normális válaszokat légyszi!!
a válaszokat előre is köszönöm!
2015. aug. 20. 16:39
2/16 A kérdező kommentje:
rohadt vicces...
2015. aug. 20. 16:54
3/16 anonim válasza:
Magadat szépnek érzed vagy nem? Mert más ha úgy akarsz tetszeni valakinek, ha alapból szépnek érzed magad. Ha annyira nem érzed magad akkor is elég az amit írtál. Semmi magassarkú, 5 kiló smink, ilyenek. Ami illik a szeményiségedhez. Ha nem érzed annyira magad a bőrödben kényelmesen a mostani ruháidban, farmer póló meg ilyen alap dolgok akkor az más. Mi az öltözködésből sok mindent leszűrünk. Pl hogy ha tele vagy csicsás dolgokkal akkor , nagyképű, világszépének érzi magát lányra gondolunk. Ha az van amit írtál akkor már normálisabb lányra gondolunk. Okos, kedves. A fiúknak az igazi éned fog tetszeni. Ha 11 évesen még nem figyelnek fel rád nem baj. Még van idő. Az nem is lenne jó ha ugranának utánad a Fiúk. Legyél önmagad. De 11 évesen még nem úgy nézel ki ahogy fogsz később, még nem vagy olyan érett. De ha gondolod küldhetsz privátban egy képet magadról átlagos ruhában. Akkor többet tudok mondani
4/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a hasznos választ!
2015. aug. 20. 17:01
7/16 A kérdező kommentje:
szabomarcell99 azt megkérdezhetem hogy te hány éves vagy?
2015. aug. 20. 17:13
8/16 anonim válasza:
Én 16, az én korombeli lányok mások. Te neked még nem kell ilyenekkel foglalkozni.
9/16 A kérdező kommentje:
köszi
2015. aug. 20. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!