Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon el vagyok keseredve az...

Nagyon el vagyok keseredve az alakom miatt! Olyan, mintha két különböző emberből lennék összerakva. Hogyan öltözködjek?

Figyelt kérdés

Felül karcsú vagyok, a felsőtestem hosszabb, mint a lábaim, amik pedig rövidek. Nem mondanám őket vastagnak, de olyan kis kurták... Így teljesen aránytalan vagyok, mert felül szép vagyok, de alul mintha egy testesebb nő lábai lennének :((( Mit lehet ez ellen tenni?? Hogy kéne öltözködnöm, hogy valahol elrejtsem? Pl egy háromnegyedes gatyát ne is vegyek fel?

Segítsetek!

2015. jún. 30. 18:52
 1/2 anonim válasza:
2015. jún. 30. 19:12
 2/2 anonim válasza:
Ezt a cikket tudom ajánlani :) de egy jó farmer csodákra képes.Ha a felsőtested pedig szépnek tartod akkor emeld ki nyugodtan,pl..mintás felsőkkel vagy szép csipkések is vannak sok választék van. Remélem valamennyit segíthettem :)
2015. jún. 30. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!