Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudnátok segíteni hogy öltözkö...

Tudnátok segíteni hogy öltözködjek? (18/L)

Figyelt kérdés
Nem találtam még meg a stílusom. A legtöbb cuccban kényelmetlenül érzem magam, ezért általában szimpla farmerban, tornacipőben és bő pulcsiban szoktam "rejtőzködni". Ez nagyon slampos hatást kelt (főleg, hogy haj+smink sincs nagyon nálam) és egy krumplis zsákéval teszi egyenlővé az alakom, ami egyébként nem olyan rossz. Nincs sok pénzem meg nem merek hirtelen nagyot váltani, de mindenképp szeretnék már normálisan kinézni. Jól jönne néhány hozzáértő, türelmes segítség. Priviben válaszolok a kérdésekre is.
2015. szept. 12. 06:23
 1/2 A kérdező kommentje:
Ma pl. OSG-re megyek és utána after party-ra - ami nagyon nem az én világom - mégis mit vehetnék föl? (Ezt pár órán belül kéne el döntenem...)
2015. szept. 12. 06:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Alapdarabok! Szerezz be kezdésnek egyszerű alapdarabokat, ha nem szeretnél egyszerre valamilyen stílusirányzathoz csatlakozni.

Ha gondolod priviben megvitathatjuk, meg talán jó lenne néhány kép a mostani stílusodról is.:)

2015. szept. 12. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!