Van egyedi stílusod, mersz egyedien öltözni?
egyedinek nem mondanám magam, de nem is tucatul öltözködöm. próbálok letisztult egyszerű, de nagyszerű ruhákat hordani és csinosan öltözködni.
színekben a pasztell és a föld színeket szeretem esetleg sötétebbek közül a sötétkék, fekete és szürke.
a hajam is elég egyszerű, mert most növesztem és félhosszúnál járok
és nem az öltözködésemmel tűnök ki, hanem a kisugárzásommal.
Heló!
Az egyedi stílus nem jelenti azt, hogy valaki feltűnő.
Csak magmaról nyilatkozhatok: Ami nem tetszik ,nem veszem fel. Nem érdekel, mi a divatos, nem érdekel, hog miylen ökör frizura a "menő"...
Nekem a minőség számít elsősorban, és nem a márka. Sose vvennék fel például műbőrkabátot. Csak bőrt - ha akettő közül kell választani.
Számomra fontos az ár-érték arány, a minőség, és hogy tetszen a kviitelezzés - szín, fazon...
Nekem tetszik a lánc. Nem érdekel, más mit gondol róla, ha kedvem van, felteszem. Ha kedvem vna, akkor a barátnőm által ksézített együtteses karkötőket is felteszem. Nyakláncnál nem érdekel, hogy valakinek elcsépelt a cápafog. Ajánédkba kaptam, tetszik, hordom. Talán ez a 3 dolog az, ami gy igazán "különleges" az öltözködésemben.
Előnybne részesítem a férfias megjelenést, főleg a farmer, póló, évszaktól függően kiegészítve. Ugyanakkor rajongok az öltönyért, nemsokára beszerzek egyet a mindennapokra is.
Az öltözködésemet egy-két karakteres holmi teszi egyedivé, pl. egy különleges kialakítású cipő, vagy éppen egy nem mindennapi anyagból készült felső. Ezen kívül szinte semmilyen ruhanemű viseletét nem utasítom el, mert semmi nem állhat nagyon rosszul: fiatal és egészséges vagyok. Vásárlásnál a saját színeimmel harmonizáló darabokat keresek, így ezeket már kombinálni sem nehéz a későbbiekben.
A természetességemmel szeretek kitűnni, élvezem, hogy nem kell nagy erőfeszítéseket tennem azért, hogy szép legyek, és hogy ezáltal nincsenek ezzel kapcsolatos kényszereim, nem vagyok a megszállottja és kizsákmányoltja az iparnak.
Hát a kitűnés meg az egyedi öltözet között szerintem van különbség. Nincsen cicanadrágom, sőt nadrágom sincs. Csak szoknyákat hordok. De van rózsaszín futócipőm amit rendeltetés szerűen használok. Futáshoz :)
Általában kedvelem az elegáns ruhákat, rengeteg egyberuhám van.
Szerintem is más alapvetően a kitűnés és az egyediség bár ma már eléggé összeforrt a két fogalom, így annyira nem meglepő hogy így emlegeted te is.
Alapvetően nem tartom magam egyedinek, de óvakodok attól hogy tömeg legyek. Igazából sok mindent nem merek bevállalni talán ez is lehet az oka. Úgy öltözök ahogy nekem kényelmes, de emellett legyen stílusom is. Én az eleganciában találtam meg ezt, olyan kifinomult, komolyságot és érettséget kölcsönöz viselőjének, számomra kényelmes és kellő magabiztosságot is ad ami ugyancsak nem egy utolsó szempont, de egyedinek nem tartom magam.
18/F
én általában diszkréten szoktam tündökölni. :D
különösebben nem vagyok egyedi, de nem vagyok a tipikus divatos lány sem. egyszerű ruhákat hordok, egy-egy extrásabb valami van rajtam általában (ékszer, cipő, smink stb). én nem szeretek kitűnni, de azért unalmas sem szeretek lenni. néha-néha felveszek feltűnő darabokat, általában ha a barátommal megyek valahova. egyedül nem akarok, mert zavar ha néznek, esetleg megszólítanak.
Utálom,ha bármilyen ruhám is szembejön velem az utcán.
Nem azért,mert én jobb lennék,csak na. Próbálok saját ízlésemnek megfelelően öltözni,mégis sokat dicsérnek.
"A válaszokból is az jön le amit látok, hogy nem gyakori a nagyon eltérő öltözködés, általában ha bejön valami trend, arra állnak rá és az vagy tetszik vagy nem az embereknek."
Mely válaszokból? Mert a fentiekből pont az ellentéte látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!