Mindenkit akinek más, saját stílusa van, melegnek nézik?
17 vagyok,bal és jobb fülembe 14mm-es fültágító van,szökésre festett hajam,fölül hosszabbra meghagyva, körbe pár milisre vágatva. Hordok néha snapback-et, csőgatya,divatos pólók,pulcsik,az öltözködésem kicsit hipster-swag keverék, de a ruhákat leszámítva nem mindennapi a kinézetem(szerintem).
Sokan megbámulnak,esetleg (volt már rá példa) beszólnak,munkahelyen is ezzel szenvednek,és eléggé megoszlik velem kapcsolatban az emberek véleménye. Az egyik fele szerint elég jó a stílusom, a másik meg melegnek néz (pedig a nemi beállításom hetero), de nem csak engem,hanem a legjobb barátomat is. És itt jön a másik dolog,hogyha egy fiúnak van egy fiú legjobb barátja akkor mindjárt melegek? Vagy csak a lányoknak lehet legjobb barátja, a fiúknak meg csak ilyen "üljünk be a kocsmában vagy buliba és basszunk be" HAVERja lehet? Mert ezt már rohadtul nem értem
17/F. (csak normális válaszok érdekelnek!)
Hülyék, ne törőd velük.
Mondjuk te magad választottad a nem mindennapi kinézetet, ne csodálkozz, ha megbámulnak (különben miért lennél ilyen???) vagy elkezdenek találgatni, miért nézel ki ennyire extrémül.
De majd neked is benő a fejed lágya (mondjuk a füled az összeműtve se lesz a legszexibb látvány, de mostmár mindegy...), a barátság meg nagyon értékes dolog, azt végképp ne add fel!
Ez inkább tucat,mint más.
Ne haragudj,no offense!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!