Hol lehet extrém méretű melltartót venni?
Budapesten. Fontos szempont lenne természetesen a minőség és a minél olcsóbb ár.
Extrém alatt a keskeny hátméretet, nagy mellbőséget értem.
Nagyon sok nő valóban nem tudja kiszámolni... :) neked pl nagyobb kosár kellene (pont ugyanekkora a méretem, 75F-et hordok).
A hátméretem 60-65, a mellbőségem pedig 88-93 között szokott ingadozni - ezért sem mondtam pontos méretet, csak kb.
Hogy működik ez a bejelentkezéses próbálgatás?
Vannak akciósak, annak szerintem nem vészes az ára.
Végülis meg lehet próbálni átalakítani egy olcsóbbat... olyat keress aminek a kosara jó, 75F, 80E... az már talán van a Tescoban. Minél nagyobb a különbség hátméretben, annál inkább más alakú lesz a kosár (hiába ugyanakkora űrtartalomra). A hátát meg szűkebbre varrni. Sajnos ezeket az anyagokat nem könnyű varrni, és az is megeshet hogy a hátpánt rossz helyre kerül.
A helyedben azért nézegetném néha a vaterát, igaz hogy próbálni nem lehet, de ha kifogsz egyet 6-800Ft-ért, akkor nem olyan megrázó ha mégsem tökéletes a mérete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!