Hol lehet extrém méretű melltartót venni?
Budapesten. Fontos szempont lenne természetesen a minőség és a minél olcsóbb ár.
Extrém alatt a keskeny hátméretet, nagy mellbőséget értem.
Hát ebben a kategóriában olcsón nem úszod meg...
Utóbbinál van lehetőség próbálni, igaz be kell jelentkezni. Meg szoktak lenni akciók is. Esetleg a Marks&Spencert is érdemes megnézni, mert ott nem teljesen következetes a méretezés, és sokszor nagyobb a kosár mint ami bele van írva (amúgy talán G vagy GG a legnagyobb méret, de a hátméretből van 60-65 (28-30) ). Árban meg egyértelműen kedvezőbb.
Ha nem zárkózol el tőle, akkor vatera és társai is szóbajöhet (turi ebben a méretben túl kiszámíthatatlan, biztos akad, de ritkábban annál semhogy megérje vadászni rá). Pl [link]
A felpróbálás nélküli, látatlan vásárlásban nem nagyon bízok meg.
Körbenéztem, de nem találtam egyik üzletnél se. Az eladók meg nem valami készségesek...
Tudnátok ajánlani esetleg konkrét címeket, hogy merre érdemes?
Nagyon kéne már, akár hajlandó lennék picivel többet is áldozni rá, mint amennyit eredetileg rászántam - ha tényleg jó minőségű.
8-as, nem tudom hogy sikerült arra jutnod hogy 160cm-s mellbőség kellene ehhez... 65I-s méret kb 93 centis mellbőség. Kb mint ez a lány (ő hivatalosan 28KK)
Ha felmész a [link] -ra vagy az általad írt [link] -ra, mindkettőn van fent 65I (jó a bravissimán pont nem mert máshogy betűznek, de mindkét helyen egész K-ig), szerinted gyártanának ekkora melltartót ha nem lenne aki hordja?
Kérdező: mindkét fent írt webshopnál van próbálási lehetőség, kicsit körülményesebb egy sima boltnál, de fogsz kapni melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!