Ránézésre meg lehet állapítani egy ingről hogy drága, minőségi?
Figyelt kérdés
Persze ha nincs rajta márkajelzés2015. szept. 3. 19:44
1/11 anonim válasza:
Ha valaki ezen a téren dolgozik, az valószínűleg meg tudja állapítani, látásból vagy tapintásból. De pl. tizenévesek közül (ha nincs rajta márkajelzés) a nagy része nem fogja felismerni, hogy minőségi darab.
2/11 anonim válasza:
ha valakinek van szeme/érzéke hozzá, akkor igen.
3/11 A kérdező kommentje:
A nadragbol könnyen meglehet, fel lehet ismerni a levis minőséget pl, ha valakin jó nadrág van akkor az ing is minőségi lehet
2015. szept. 3. 23:23
4/11 anonim válasza:
Akinek van hozzá szeme, igen. De 10 emberből 9 nem fogja tudni.
5/11 anonim válasza:
Ja, és igazából az összhatás számít mindig. Tehát ha olyannak kell lennie a cipőnek, nadrágnak is.
6/11 anonim válasza:
Szerintem az igazi minőségi darabokat igen. De az nem a Zara meg a H&M kategória.
7/11 anonim válasza:
Aki ért hozzá, az meg tudja állapítani. Aki nem, mint pl. én, az azt tudja megállapítani, ha vmi tuti nem minőségi, pl. olcsó fénye van, furán gyűrődik stb.
8/11 A kérdező kommentje:
furán gyűrődik meg nincs fénye? az hogy?
2015. szept. 4. 23:40
9/11 anonim válasza:
Az olcsó fényt úgy értem, hogy ilyen szar nejlon anyagból van, azt azért lehet látni, hogy hogy csillog a napfényben... a fura gyűrődés is erre vonatkozik. Más az esése egy full műszál, sokszor emellé még baromi merevre készített anyagnak és egy viszonylag normálisnak. De egy jobban elkészített kínait már nem tudnék beazonosítani, hogy ez most Pierre Cardin-e, vagy Józsefvárosi Piac...
10/11 A kérdező kommentje:
jah értem, azt hittem hogy felsőbb kategóriákra gondoltál, hogy mondjuk egy calvin klein meg egy h&m között látszik a minőség
2015. szept. 5. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!