15 000 drága egy kabátért?
Ruhatár-újításban vagyok, mivel mindenem el van már rongyolódva.
Szükségem lenne 2-3 farmerre, 1 szövetkabátra, 5-6 hosszúujjú felsőre, 2 kapucnis pulcsira, és egy pár csizmára. Ha belefér, akkor még egy bőrdzseki.
Havi 360 ezret keresek, ebből havi 120-150et tudok félretenni, amiből vásárolgathatok.
Ilyen esetben sok ennyi egy kabátra?
(szeretném, ha 2-3 évig kibírná)
22N
Attól függ! Én egy őszi-tavaszi kabátért(farmer,műbőr,sportos) nem adnék ennyi pénzt. Viszont egy vastagabb téli kabát abszolút oké :)
Amúgy a vásárolgatásra szánt pénzbe bőven belefér.
Amit te fent leírtál,én kihoznám 80ezerből/semmiből nem a legrosszabbal számoltam,de nem is nagy márkákkal/,szóval ha havi szinten van rá 120-ad,akkor simán megtudsz venni rendes farmerokat,márkás csizmát,sportos kapucnist,de még egy drágább bődzseki is belefér.
Nekem nem tiszta, hogy milyen kabátot szeretnél. Bőrzseki 10-15 ezer a plázákban. Az enyenyém már hat éves, igaz látszik rajta.
Szövetkabát viszont épp hogy csak itt kezdődik, ez inkább többe kerül, ahogy egy pufi dzseki is kb.
Szóval egyáltalán nem sok érte.
Ennyi pénzből bőven lehet ruházkodni.
Szövetkabátból a legjobbat a helyi vásárban kapod, olyan 25-30ezer körül vannak már szépek mindenféle hosszban.
Bőrdzsekit szintén sok helyi (magyar) gyártó kínál vásárban, azok olyan 30 ezertől indulnak. Nekem a plázásak nem tetszenek, a többségük műbőr vagy irreálisan drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!