15 000 drága egy kabátért?
Figyelt kérdés
Ruhatár-újításban vagyok, mivel mindenem el van már rongyolódva.
Szükségem lenne 2-3 farmerre, 1 szövetkabátra, 5-6 hosszúujjú felsőre, 2 kapucnis pulcsira, és egy pár csizmára. Ha belefér, akkor még egy bőrdzseki.
Havi 360 ezret keresek, ebből havi 120-150et tudok félretenni, amiből vásárolgathatok.
Ilyen esetben sok ennyi egy kabátra?
(szeretném, ha 2-3 évig kibírná)
22N
2015. aug. 9. 13:11
11/13 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy mivel keresel ennyit?
Egyébként neked kell tudni, hogy mi fér bele. Nyilván annak, aki minimálbérből él, drága. Szerintem ennyi pénzből nyugodtan vehetsz ennyiért egy kabátot, amit aztán tudsz évekig használni. Ha vennél feleennyiért egy gagyi kínai cuccot, ami fél év alatt szétszakad, akkor rosszabbul járnál. :)
12/13 anonim válasza:
22 éves, keresettel rendelkező nőként ezt itt kérdezed meg? Veled valami nem stimmel...
13/13 anonim válasza:
Tipikus proli magyar ember a kérdező. Ki kell írni mennyi a havi fizu (persze sarkítással), utána meg egy tized annyiba nem kerülő kabátra megkérdezni sok-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!