Miért nem értik meg a szüleim, hogy ez nekem kevés?!
Figyelt kérdés
Többet akarok. Mást akarok. Középiskolába fogok menni és nincs ruhám. Van annyi, hogy tudjam váltogatni meg 1-2 jó darab, de miért nem értik meg, hogy több kell? Nem állunk fényesen, de annyira rosszul se és most volt névnapom meg szülinapom (1 hét eltéréssel) és 4 kínais szar cuccot kaptam amit soha nem fogok felvenni, mert borzalmas! Mondtam nekik, hogy inkább adjanak pénzt, gyűjteni akarok és rendelni normális ruhákat. H&M, New Yourker, Bershka. Mindenki olyan szép, én meg ezekkel a szarokkal vagyok körülvéve. Ha meg nekikesek akkor az a baj. Miért ne lehetne nekem is Nike cipőm, Meg jó ruháim? Akár akciókor. Ugyanolyan áron van mint a kínai mégis sokkalta más. Mit tegyek? :( 15 éves lettem nem dolgozhatok, de nem is engedné apa. (csak nyáriszünetbe ami max 2 év múlva lehetséges a korom miatt) a többi tini sokkalta szebb! sminkeket is szeretnék venni, de jönnek nekem azzal, hogy nincs rá szükséged stb. fenét nincs! Pattanásos az arcom és még ronda is. A hajam is szar, bár azt mondták, hogy fodrászhoz elmehetek. Olyan alsóbrendűnek érzem magam :((((2015. aug. 16. 23:00
11/11 anonim válasza:
Én megértelek, bár mondjuk én nagy részt plázás oltokban vásárolok de nem azért mert az márkás. Hanem, mert az jobban tetszik, kínaiban csak melltartót szoktam venni esetleg ha már bent vagyok és találok valami jót akkor. De általában bemegyek, végignézek a pólókon, farmerokon az összes mindenféle neon színben pompázik, még ami nadrág jól nézne ki azt is telerakják mindenféle gyöngyökkel, flitterekkel. Múltkor láttam egy tök jó tornacipőt végre semmi flitter, felpróbálom...erre lépni nem tudok benne olyan kemény volt a talpa. Naondom akkor te ittmaradsz. Ráadásul gatyák 6 ezerért meg felsők 2-3 ezerért annyiért veszek sokkal szebbet reservedben meg a h&m, leárazáskor meg még olcsóbban is. Szóval tényleg próbáld meg ezt elmagyarázni anyudnak. Szerencsére az enyém vagy ad pénzt vagy velem együtt vásárol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!