Lányok, milyen gyakran vásároltok?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik diákmunkákból tartják fenn magukat (nem a szülők adnak rá casht, inkább 18 év felettiekét), és nem turkálókba járnak - félreértés ne essék: én is oda járok leggyakrabban, csak tudni szeretném, hogy én vagyok-e az egyetlen hülye, aki egy blézerért kiadna egy tízest :) Vagy volt már olyan, hogy "muszáj" volt megvennetek egy göncöt, mert muszáj volt? :D Továbbá, a kérdés adott. Mennyit adtok ki bizonyos darabokért?2015. aug. 10. 16:05
1/2 anonim válasza:
Blézer 8 ezer alatt szerintem nincs is, szal ha akarsz blézert, akkor oda egy tízes. Ez ilyen.
2/2 anonim válasza:
A blézer azért speckó kategória, abból nyilván érdemes a szépet megvenni, nem olyan, mint egy póló/felső, amiből az ember egy évben úgyis vesz vagy harmincat.
Én csak farmerért és blézerért vagyok hajlandó sok pénzt kiadni, ezeket olyan 10-15ezer körül szoktam venni, mert gyakran hordom és fontos, hogy "tartós" legyen.
Amúgy 99%-ban turikba járok, mert manapság elég elb.szott ruhák vannak mindenhol..vásárolni 3-4 havonta szoktam, elég csinosan öltözködöm, de ennek ellenére utálok plázázni.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!