Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tinik, nektek kb mennyi...

Tinik, nektek kb mennyi ruhátok van? Milyen gyakran vásároltok?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lányokra/fiúkra gondolsz?
2013. febr. 1. 21:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Én általában évente 4-5x vásárolok ruhát, van 6 farmerom (ebből 4-et hordok mert 2 nagy rám), 12 pólóm, és 2 cipőm.
2013. febr. 1. 21:30
 3/12 A kérdező kommentje:
leginkább lányokra:)
2013. febr. 1. 21:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
hat en par havonta veszek magamnak egy par uj cuccot leginkabb az osszesporolt,karacsonyi penzembol meg neha neha kapok penzt gyerekvigyazasert. a szuleimtol csak legalapabb dolgokra, evente par nadrag,felso, egy csizma,sapka,sal. nem vagyok tulsagosan elengedve, es nekem fontos az olrtozkodes igy minden egyes forintomat ruhara koltom. sok ruham van de csak parat hordk beloluk, a regi,gazakat nem veszem fel. 14/L
2013. febr. 1. 21:51
 5/12 anonim ***** válasza:
nekem most sok ruhám van, őszre,télre egész jól bevásároltam. +még tavalyról megmaradtak tavaszi,nyári cuccok. most azokat fogom hordani, nem szeretnék vásárolni (max egy topánkát) mivel gyűjtöm a pénzt külföldre :)de amúgy általában sokat vásárolok, ha van pénzem.
2013. febr. 1. 21:53
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
elég sok ruhám van, de a legtöbbet a vaterán vettem így párszázba kerültek max, és egy csomó volt szinte ingyen.
2013. febr. 1. 21:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem mindenhonnan vannak ruháim:Invázió,Cosmos,Tesco:D,mindenféle butik,kínai és egyéb boltok. Turkálóból nincsenek. Szülimre,karácsonyra szoktam kapni. De csomószor van,hogy csak úgy.

farmer:10

melegítő:5

rövid ujjú póló:35

hosszú ujjú póló:30

top:30

pulcsi:7

hát a zoknikat,bugyikat,melltartókat nem számolom:D

Hát van még kb. 10 leggingsem,meg még boleróm,zakóm,csomó nyári ruhák,rövidnacik,kabátok,mellények. Hát olyan 250 körül.

2013. febr. 1. 22:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Kb. havonta veszek valamit a zsebpenzembol.

Felso: kb. 35 van, de a regebbieket el fogom adni

Hosszunadrag: 5 db

Rovidnadrag: 3 van, de ebbol 2 nagy ram, tehat eladom oket es veszek ujakat

Szoknya: 2 db

Leggings: 5 db van, ebbol egyet itthonra hordok, egyet meg edzesre

Pulcsi, kardigan: kb. 5-6 db lehet

Melltarto: van kb. 12 db, de ebbol osszesen 4-et hordok, a tobbit szinten el fogom adni :D

Kabat: telikabatom van ketto, de csak az egyiket hordom, a meguntat eladom, tavaszi-oszibol van 3, amibol egyet szinten el fogok adni

Cipo: edzocipot beleszamitva van kb. 10 par

16/L

2013. febr. 2. 09:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Sok :) A vásárlás mikor hogy :))
2013. febr. 2. 10:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Farmer: 2

Póló: 10

Pulcsi: 4

Cipő: 2 pár

Top: 5

Kabát: 2

Ritkán vásárolok ruhát, csak akkor, ha tényleg szükségem van rá. :

2013. febr. 2. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!