Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ehhez mit vegyek fel? Csajos...

Ehhez mit vegyek fel? Csajos kérdés.

Figyelt kérdés

Zöld blúz+ fehér zakó. Ez az alap darab.

Mehet hozzá a fehér táska, kék farmer, fekete tűsarkú, fehér öv?

21/L

Írjátok már meg mit vegyek fel hozzá, minden apróságot fülbevaló stb, kérlek, sos.

2010. márc. 8. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Karika fülbevaló és egy szolid nyaklánc/Ezüst/
2010. márc. 8. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Én fehér övet vennék hozzá és fehér és zöld táskát, de csak ha ugyanaz az árnyalat. Kiábrándító tud lenni ha üti egymást a két zöld.(bár én a táskámat nem passzintom a ruházatomhoz..) A kék farmerok sok mindenhez nem mennek, főleg ha nagyon élénk kékek, szerintem egy feket farmer lenne az igazi, és fekete cipő. Persze sok függ az egyéni stílusodtól.
2010. márc. 8. 17:00
 3/8 A kérdező kommentje:

Igazad van, ez eszembe se jutott: fekete farmer

Tehát, fekete farmer, zöld blúz+ fehéz zakó, fehér táska, a cipő és az öv legyen fekete szerintem. A karkötő, nyaklánc pedig valami ezüst színű.

Így okés?

2010. márc. 8. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem így nagyon csinos!!bár en meglesnem feher övvel, es veher magassarkúval, hogy nez ki... mert ha a lábad tiszta fekete( öv, magassarkú nadrág)akkor lehet, hogy túl egyhangúnak tűnik a felső szerkóhoz.. De ezt majd látod te:)

A kiegeszítőkről anniyt, hogy csatlakozom az előttem szólókhoz...ezüst az mindenhez megy... vagy esetleg zöld fekete vagy feher vastag karkötő... tudod az a vastag karika. Az most amúgy is nagyon divatos!:)

2010. márc. 8. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Uccsó voltam 20/L
2010. márc. 8. 17:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Pont azért kérdezem, mert nem vagyok egy remek ízlésű. :)

Köszi szépen. ehér cipőt nem akarok felvenni, mert 39-es lábam van, csak a hegyesorrú a mindenem, így túl nagynak tünne, a fekete optikailag csal. :)

Köszi.

2010. márc. 8. 18:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát, én a fekete cipőt inkább hanyagolnám, láttam már pont ezt az összeállítást, amit mondasz itt. Olyan, mint egy semmilyen lámpatartóra rakott díszes ernyő. 39-es láb egyáltalán nem nem nagy, persze attól is függ, mennyire vagy magas. Ha olyan 167, akkor pont szép.

Felül nagyon dominál a fehér, ezért lenne jó, ha a cipőd is fehér lenne. Ha a zakódat tervezed levenni, akár zöld is lehet a cipőd. Ékszerekbe mehet a zöldes árnyalat. Karkötőd legyen hangsúlyosabb, valami fényes, vastagabb fajta. Fülbevalónak valami szolidabbat tennék fel.

Ha mindenképp ragaszkodsz a fekete cipőhöz, akkor egy olyat, ami elég feltűnő, pl vannak benne csillámló kövecskék.

2010. márc. 9. 02:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezt eltaláltad, 167 cm magas vagyok. Én viszont nagy böhöm lábnak vélem. :)
2010. márc. 9. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!