Ehhez mit vegyek fel? Csajos kérdés.
Zöld blúz+ fehér zakó. Ez az alap darab.
Mehet hozzá a fehér táska, kék farmer, fekete tűsarkú, fehér öv?
21/L
Írjátok már meg mit vegyek fel hozzá, minden apróságot fülbevaló stb, kérlek, sos.
Igazad van, ez eszembe se jutott: fekete farmer
Tehát, fekete farmer, zöld blúz+ fehéz zakó, fehér táska, a cipő és az öv legyen fekete szerintem. A karkötő, nyaklánc pedig valami ezüst színű.
Így okés?
Szerintem így nagyon csinos!!bár en meglesnem feher övvel, es veher magassarkúval, hogy nez ki... mert ha a lábad tiszta fekete( öv, magassarkú nadrág)akkor lehet, hogy túl egyhangúnak tűnik a felső szerkóhoz.. De ezt majd látod te:)
A kiegeszítőkről anniyt, hogy csatlakozom az előttem szólókhoz...ezüst az mindenhez megy... vagy esetleg zöld fekete vagy feher vastag karkötő... tudod az a vastag karika. Az most amúgy is nagyon divatos!:)
Pont azért kérdezem, mert nem vagyok egy remek ízlésű. :)
Köszi szépen. ehér cipőt nem akarok felvenni, mert 39-es lábam van, csak a hegyesorrú a mindenem, így túl nagynak tünne, a fekete optikailag csal. :)
Köszi.
Hát, én a fekete cipőt inkább hanyagolnám, láttam már pont ezt az összeállítást, amit mondasz itt. Olyan, mint egy semmilyen lámpatartóra rakott díszes ernyő. 39-es láb egyáltalán nem nem nagy, persze attól is függ, mennyire vagy magas. Ha olyan 167, akkor pont szép.
Felül nagyon dominál a fehér, ezért lenne jó, ha a cipőd is fehér lenne. Ha a zakódat tervezed levenni, akár zöld is lehet a cipőd. Ékszerekbe mehet a zöldes árnyalat. Karkötőd legyen hangsúlyosabb, valami fényes, vastagabb fajta. Fülbevalónak valami szolidabbat tennék fel.
Ha mindenképp ragaszkodsz a fekete cipőhöz, akkor egy olyat, ami elég feltűnő, pl vannak benne csillámló kövecskék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!