Miket vegyek? 13/L (kérdés rövid. )
Figyelt kérdés
2000 Ft áll a rendelkezésemre. Miket tudnék belőle venni?
Arcomra kéne valami..Mert pattanásos és csinálni kéne vele valamit.Hajamra is jó lenne mert gyorsan korpásodik és zsírosodik.
Előre is Köszönöm!
2011. febr. 16. 19:08
2/3 anonim válasza:
Az arcodhoz ne nyúlj te, azt bízd egy kozmetikusra. A zsíros hajra pedig a csalánsampon nagyon hatásos. Kb. 600 Ft egy flakon, én a Bánfi termékeket használtam még régebben.
3/3 anonim válasza:
Arcra:menj el bőrgyógyászhoz és felír neked egy fehér rázókeveréket amit fel kensz éjszakára reggel lemosod+ad kamillás lemosót ha ez megveszed a gyógyszertárban ~500-600 Ft-ba fog kerülni.És használhatsz még hozzá Fabulon Tini tonikot.
Hajra:a Wu2 sampnz tudom ajánlani de feltétlenül használj valami balzsamot(csak a hajvégekre a hajtövedre NE!!).Én most rózsaszín flakonos Gliss kur balzsamot vagy ugyanilyen fúlyós balzsamot használok.(Nekem ez a tuti párosítás)
Remélem tudtam segíteni.
Egy (ugyanilyen problémával küszködő)13/Lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!