Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel? (kérdés rövid)

Mit vegyek fel? (kérdés rövid)

Figyelt kérdés

Ma este megyek házibulizni az egyik barátomhoz. Eddig mindig csak lazábban, sportosan öltözködtem, max. ünnepségeken vettem fel magassarkút. Ma szeretnék egy kicsit nőiesebbnek tűnni, csak félek h mit szólnának a többiek. Szerintetek megpróbáljam? És mit vegyek fel akkor? Nincs valami sok nőies ruhám..

Esetleg latex nadrág, fehér csőnadrág, fekete magassarkú, hosszított felsőm se az a nagyon nőies. Szerintetek? Jah és valami jó smink és haj?

Szőke hosszú hajam van oldalfrufruval és kék szemem.

Köszi aki segít! 15/L

2010. nov. 20. 13:12
 1/2 A Csöbárd ***** válasza:
Ne vegyél fel semmit. Legfeljebb egy nagy követ amit dobálhatsz. Fogadd meg a tanácsomat!
2010. nov. 20. 14:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a latex gatya valami szép fölsővel és magassarkúval tökéletes. Csak hosszabb pólóval vagy blúzzal vagy nem tom. ;)
2010. nov. 20. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!