Furcsa kérdésem lesz. =D Szombaton kaminosok és prostik bulira megyek. Gondolom nem kérdés melyiknek öltözök. De mit vegyek fel, hogy mégse legyen a hatás eltúlzott? :S
Ok, hogy "k*rvának" öltözik az ember de nekem az picit sok lenne ha pontosan olyan ruhákat kéne felvennem mint azoknak akik az út szélén állnak:D De a dress code-ot mégis valahogy be szeretném tartani. Mit vegyek fel, milyen sminkem legyen? (amúgy már elmúltam 18 :)
Őszintén szólva minit se szeretnék húzni mert nem tartom annyira jónak a lábaimat:S
Hol lehet az átmenet vajon?
Előre is köszi a segítséget!
És szerintetek felvehetek hosszúszárú csizmás szettet is? Valahogy jobban érezném magam benne lehet hogy miniszoknyát is felvennék így :D meg hozzá a kivágott felső. Csak kérdés, hogy nem lesz-e már túl meleg hozzá (bár az is igaz, hogy estéről van szó)
Sajnos egyelőre vékonyabb kabátom nincsen, csak egy lila színű dzsekim, ahhoz meg elég furán mutatna szerintem egy sima magassarkú cipő:D:S
És esetleg egy olyan verzió, hogy egy kockás, rakott miniszoknya és akkor ahhoz a csizma meg a többi?:)
Hirtelen futott át az agyamon az ötlet :)
Meg mittudomén ahhoz vékony fekete harisnya meg majd valami felsőt néznék hozzá:D
(Jézusom, előre félek nehogy éjszaka hazafele valaki tényleg r*bancnak nézzen xD)
szerintem a k*vák is fázhatnak, szóval simán felveheted a lila kabátot is :)
(amugy kőszegi vagy? itt is láttam hasonló buliról plakátot :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!