Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Furcsa kérdésem lesz. =D...

Furcsa kérdésem lesz. =D Szombaton kaminosok és prostik bulira megyek. Gondolom nem kérdés melyiknek öltözök. De mit vegyek fel, hogy mégse legyen a hatás eltúlzott? :S

Figyelt kérdés

Ok, hogy "k*rvának" öltözik az ember de nekem az picit sok lenne ha pontosan olyan ruhákat kéne felvennem mint azoknak akik az út szélén állnak:D De a dress code-ot mégis valahogy be szeretném tartani. Mit vegyek fel, milyen sminkem legyen? (amúgy már elmúltam 18 :)

Őszintén szólva minit se szeretnék húzni mert nem tartom annyira jónak a lábaimat:S

Hol lehet az átmenet vajon?

Előre is köszi a segítséget!

2011. márc. 30. 18:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

akk nem :(

de tippem az van, hosszú csizma, rövid szoknya és egy nem túl kivágott felső vagy kivágott felső fényes leggings, ha a felső nem hosszított akkor egy vastag öv és mehetsz ;) magassarkú cipő. Smink: füstös szemek, erős kihívő smink

2011. márc. 30. 20:04
 12/16 A kérdező kommentje:

Kár:(

Majd pénteken körülnézek néhány boltban:) Az a baj hogy ha eltervezem mit szeretnék venni bármibe le merném fogadni hogy sehol se fogok találni olyat xD :(

2011. márc. 30. 20:13
 13/16 anonim ***** válasza:
én papok és prostik bulin voltam nemrég. én húztam egy combfixet,és egy miniszoknyát ami épphogy takarta. hogy mégse úgy nézzek ki mint egy ringyó ezért egy hosszú ujjú inget húztam,és azt gomboltam ki. piros rúzs,gyenge szemsmink,ja és ugye magassarkú..:)
2011. márc. 30. 20:40
 14/16 A kérdező kommentje:
Papok és prostik:D Dejóó:D Tisztára mint a Bridget Jones-ban:D Én is elmentem volna:) :D
2011. márc. 30. 20:56
 15/16 A kérdező kommentje:

Na, úgy tűnik mégis szoknyát leszek kénytelen húzni:D

[link]

Ezt a képet tették ki a hely honlapján..támpontnak:D És kötelező beöltözni:D

Csak tudnám hogy ha előtte beülünk valahova, ott hogy fognak ránk nézni:DD Ilyen szerelésben xD

(de viszont megnyugtató, így már tuti, hogy csizmát veszek fel:)

2011. márc. 31. 17:35
 16/16 anonim ***** válasza:
elég merész ez a kép :D lehet egy hosszúkabát nem ártana,és egy pulcsi ha beültök valahova..:)
2011. ápr. 1. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!