Templomi esküvőre mit vegyek fel?
A barátom haverja veszi feleségül a barátnőjét és hivatalosak vagyunk a ceremóniára és a lagziba is. A kérdés az, hogy a templomi ceremóniára mit vegyek fel? Augusztus végén lesz az esküvő, tehát tuti, hogy nagyon meleg lesz.
Én ilyesmi ruhákra gondoltam:
A barátom viszont kiakadt ezen, szerinte ezek inkább a lagziba valók, a ceremóniára meg ilyen ruhába kéne mennem: [link]
Szóval most teljesen tanácstalan vagyok... Tudnátok adni ötleteket, hogy mit vegyek fel?
24N
Szerintem az első nem gáz. A harmadik talán túl mini, de nekem is volt hasonló ruhában vendégem a templomi szertartáson, senki nem szólta meg érte.
A másodikat viszont nem értem, arra jó, hogy délután felkapj valamit, hogy leszaladj a boltba, na de esküvőre?
Ezek a ruhák nem esküvőre valók (kivéve az első), de főleg a cipők rontanak az összképen. Olyanok, mintha valaki a sarokra készülne.
A barátod ötlete meg inkább irodába való.
Ilyesmiket javasolnék:
Lényeg, hogy legalább térdig vagy kicsivel fölötte érjen és felül ne legyen túl nyitott. Ha ujjatlan, akkor illik egy kis bolerót vagy stólát felvenni még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!