Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel templomi esküvőre?

Mit vegyek fel templomi esküvőre?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, egyik ismerősöm esküvőjére megyek. Mivel templomi esküvő lesz, ezért valami olyan ruha kéne, ami takarja a vállamat, de mégis "könnyed", hogy ne legyen melegem. A bőröm világos, a hajam sötétszőke/barna.

2013. máj. 25. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem válassz egy lenge de elegánsabb nyáriruhát és a templomi részhez vegyél fel egy bolerót. Ott úgy is hűvösebb lesz, a vacsora/buli résznél pedig senkit nem fog érdekelni,hogy látszik-e a vállad.
2013. máj. 25. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezek a színek szerintem nagyon jól mennek világos bőrhöz :)

2013. máj. 25. 21:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a 2. képen lévő ruha nagyon tetszik. :)
2013. máj. 25. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok, bőr/hajszínre olyan mint te és szint úgy 18, akkor én is linkelek :) valami ilyesmit választanék:

[link] (rózsaszín)

[link] (ekrü-barna)

[link] vagy innen a kék-fehér-pirosat is szívesen felvenném

2013. máj. 25. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha a lagziba is mész, akkor jók az ilyen kis ruhák, de ha csak az esketésre, akkor én nem variálnám túl: egy egyszerű "ünneplős" szoknya (vagy nadrág) blúzzal és kész.
2013. máj. 26. 10:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tetszenek, amiket linkeltetek. :) Igen, lagzi része is lesz. Szerintem úgy csinálom, hogy a ruhára ráveszek egy kardigánt a templomban.
2013. máj. 26. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!