Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak templomi esküvőre vagyok meghívva, kell-e ajándékot vinnem? Ha igen, mit, milyen értékben?
Amit gondolsz, illetlenség nem vinni ajándékot
Adhatsz borítékot is 5000 ft-tal, vagy adhatsz egy ajándék zacsit mondjuk illatos gyertyával, vagy egyéb apró mütyürrel.
Munkatársak szoktak közösben venni valami ajándékot (pohárkészlet, kompótos készlet hasonlók voltak "divatban" az én koromban).
Azon kívül ha gondolod, lakásra egy dísztárivat, és ezzel kész. Ennél többet nem szoktunk és senki nem is vár el.
Nálunk közös ajándék van.
Munkatársak mindig csak templomira és ajándékot közösen veszünk. (fejenként 3-4ezerre jön ki általában)
Hozzá kis kártya amit mindenki aláír.
Nem szokás gratulálsz, sok boldogságot kívánsz és kész.
Én még csak nem is hallottam olyanról, hogy a templomi után adnak ajándékot.
ha egyedül mész csak a szertartásra, akkor nem kell. Ha többen is mentek, akkor dobjatok össze valamire a kollegákkal
nálunk ez az összedobás szokás, ha meg vagyunk hívva, ha nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!