Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha csak templomi esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak templomi esküvőre vagyok meghívva, kell-e ajándékot vinnem? Ha igen, mit, milyen értékben?

Figyelt kérdés
Munkatársa vagyok a vőlegénynek.
2013. ápr. 15. 10:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem kell
2013. ápr. 15. 10:55
 2/11 anonim ***** válasza:
12%

Amit gondolsz, illetlenség nem vinni ajándékot

Adhatsz borítékot is 5000 ft-tal, vagy adhatsz egy ajándék zacsit mondjuk illatos gyertyával, vagy egyéb apró mütyürrel.

2013. ápr. 15. 11:01
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
De ha több munkatárs megy, akkor össze lehet dobni egy ajándékra... így illik!!!
2013. ápr. 15. 11:01
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
hmmm ... az életben bárkinek adhatsz ajándékot ... ha nem a lagziba hívtak, csak a templomi esküvőre akkor ajándékot adni nem szoktak
2013. ápr. 15. 11:08
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Mi ugyanígy voltunk, összedobtuk a pénzt többen és vettünk egy egy napos wellnes-kupont. Nagyon örültek :-)
2013. ápr. 15. 11:14
 6/11 anonim ***** válasza:
41%

Munkatársak szoktak közösben venni valami ajándékot (pohárkészlet, kompótos készlet hasonlók voltak "divatban" az én koromban).

Azon kívül ha gondolod, lakásra egy dísztárivat, és ezzel kész. Ennél többet nem szoktunk és senki nem is vár el.

2013. ápr. 15. 11:39
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

Nálunk közös ajándék van.

Munkatársak mindig csak templomira és ajándékot közösen veszünk. (fejenként 3-4ezerre jön ki általában)

Hozzá kis kártya amit mindenki aláír.

2013. ápr. 15. 12:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem szokás gratulálsz, sok boldogságot kívánsz és kész.

Én még csak nem is hallottam olyanról, hogy a templomi után adnak ajándékot.

2013. ápr. 15. 12:17
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
Látom, megoszlanak a vélemények. Én ami ilyenről hallottam (munkatársak csak esküvőre meghívva, lagzira nem), vittek valami közös ajándékot.
2013. ápr. 15. 12:45
 10/11 anonim ***** válasza:
84%

ha egyedül mész csak a szertartásra, akkor nem kell. Ha többen is mentek, akkor dobjatok össze valamire a kollegákkal

nálunk ez az összedobás szokás, ha meg vagyunk hívva, ha nem

2013. ápr. 15. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!