Szerintetek ez a ruha egy lagziba elmenne? Nem a templomi esküvőre, hanem a lakodalomba.
Ja meg ha ráveszel egy blézert akkor már semmi baj nincs vele, amikor meg az esküvő táncolós, lakodalmi része van, akkor meg lesveszed.
(előző vagyok)
Nem, tényleg nem értem:)
Ha ilyen: [link] ruhában akarna menni, igen itt tényleg kint lennének a csöcsei, de így alig látszik ki belőle valami, mert összefogja az a cucc. Van egy pár centis kis rés..... minden nő csak garbóban jár nem?
Utolsó, nem, nem garbóban, bár én azt is nagyon szeretem, a hideg, nyálkás időszakra tökéletes, de pl. egy lagziba én nem vennék fel miniruhát, mert nem elegáns. Azért erre se mondjuk már azt, hogy "garbó": [link]
Van sok-sok fokozat a kígyós, szexi miniruha és a zsák-feeling között is, nem gondolod?
Nem kell egymással arrogánsnak lenni, én csak egy véleményt kértem - ami mindenkinek nyilván más, és ezért egymásnak esni...hát....
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!