Miért viselnek egyre többen drága ruhákat?
47: Tisztázzuk már, nettó vagy bruttó öszegekről beszélünk? Mert nagyon nem mindegy, hogy nettó 600 vagy bruttó.
De még a nettó 600 sem az a nagyságrendű jövedelem, ami mellett megengedhet valaki magának 120.000-es cipőket.
Már persze, ha van családja és nem egy vénlány.
Mondom, hogy a kérdezőnek problémája van a számokkal! :D Vagy egyszerűen nem érti, hogy más hogyan tudja beosztani normálisan a pénzét, hogy mindene meglegyen... Bár szerinte a napi szintű ruhavásárlás is normális. Választ nem adott rá, hogy minek annyi cucc.
Azt sem érti, hogy hogyan lehet egy designer darabot évekig hordani, és ebből kifolyólag azt sem, hogy nem kell minden nap újat venni. Hát ez van... Nem vagyunk egyformák, szerencsére! :)
Szeretem ezt a sztereotípiát egyébként, miszerint akinek van pénze és drága ruhái, cipői, táskái, szép autója, igényes lakása, annak üres az élete. Én nem így érzem, pont nem! Boldog vagyok a vőlegényemmel hosszú évek óta, szeretem a lakást, amit az én ízlésem szerint lett kialakítva és berendezve, tehát igazán otthon érzem magam benne. Imádom vezetni az autómat. Van pénzem rá, hogy utazgassak, világot lássak, és ha kedvem tartja új éttermeket és ételeket próbálok ki. És nem mellesleg a munkám a hobbimmá vált, szeretem amit csinálok, és a kollégáim is szeretnek velem dolgozni. Valódi barátaim lettek, pedig sima munkakapcsolatként indult, így jó közösségben dolgozom, mindenben segítünk egymásnak. Sokat kirándulunk. Minden napom tartalmasan telik.
És igen, fontos nekem az öltözködés és a luxus. Mert szeretem.
Szóval miért is üres az életem?
Azt gondolom, pont annak üres az élete, akinek van ideje és affinitása azon gondolkozni, hogy másoknak mire miből telik, és minek az nekik. Unalmas lehet...
Ott a pont utolsó,így làtom én is.A kérdezô egy irigy ember akinek lehet van pénze de nincsen stílusa,és szerinte akinek van annak üres az élete,pont,hogy nem mert élményeket veszel utazol és boldog leszel.
És valakinek màs az érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!