Miért viselnek egyre többen drága ruhákat?
Utolsó ne magyarázkodj,kicsinyes emberek kicsinyes gondolkodással,csak beléd kössenek ez a lényeg,mivel tenni magukért lusták és akinek jól megy az ,,sz_ralak,az rossz".
Szép lehetsz okos nem,magyarok ilyenek sajnos.
H&M egy undorító márka,két fillért nem ér,látszik nem tudjátok mi a márka a G STAR,Hugo Boss,Burberry,Gucci,Prada na ezek márkák.
Utolsó te megdolgoztál érte,átlagembernek fingja sincsen mennyi munka egy ilyen életet elérni,legyél rá büszke,te tettél érte,nem a langyos kakiban ültél.Inkább példát vehetnének.
32: Na látod 58%-os, ebből látszik hogy troll vagy:))
Ha neked olyan bemenni a Gucciba, mint másnak a H&M-be, akkor te minimum milliárdos vagy, min. 300 milliót érő rózsadombi villával.
Viszont, ha te minimum milliárdos vagy és 300 milliós rózsadombi villád van, akkor neked már nem kéne ügyfelekre várnod...:))
Egyébként, mint korábban írtam, van milliárdos ismerősünk (rajta van a top100-ason is) és még ő sem jár a Gucciba vásárolni.
Na a 48%-os is valszeg troll:))
Ki mondta, hogy nekem nem "megy jól"?
Amúgy a G-Start-t egy kalap alá venni a Burrberryvel meg Prada-val, hát, vannak bajok:)
11-es vagyok.
Kérdező, te teljesen hülye vagy, már bocsi. Olvasd el a hozzászólásom megint. A szüleim tehetősek, de 16 éves korom óta nem vettek ruhát nekem, hanem dolgoztam! Amikor mindenki a fenekét meresztette a strandon, 35-38 fokban mentem napszámba dolgozni. A szüleim elküldtek, hogy megtanuljam azt, hogy ez az egész nem magától értetődő. Ettől viszont még igenis mindennapos nekem, hogy drága dolgokat veszek. Egyébként meg tipikus magyar mentalitásod van. Egy tehetős ember még véletlenül sem használhatja a gyakorit ugyebár. :D Még most is tanulok, folyamatosan kell képeznem magam konferenciákon, szemináriumokon. Ha annyira kötekedsz, elárulom neked, hogy a szakmámban az egyik ifjú titán vagyok Európa szerte és nagy karrier áll előttem. Már most sokat elértem, de ez még csak a kezdet. Ja és még mielőtt beszólnál, hogy prostituált vagyok, vagy pedig gazdag pasim van, elárulom, hogy leszbikus vagyok és a barátnőm egy tanárnő, tehát nem egy befolyásos milf. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!