Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Eskuvore milyen ruha illene...

Eskuvore milyen ruha illene jobban?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek kozul a belinkelt ruhak kozul... sztetek melyik illik jobban egy eskuvore??

Nagyon nem akarok ki oltozni sem...

Sosem voltam eskuvon igy sajnos nemtudom milyen rucit illik viselni egy ilyen esemeny lezajlasa alatt.. a my77 markahoz viszont ragaszkodom.. :)

Amugy azert ilyen "egyszeru " ruhakat linkeltem be mert nekem nem allnak jol a tul mintasak mint pl. A mostani viragos/rozsas divat... meg nem is igazan tetszik .. :)

Ezek kozul legyszi irjatok meg melyik lenne a legjobb illetve milyen cipot kellene hozza vennem.. a platform magassarkuban nemszeretnek botladozni egesz nap es ejjel... :D esetleg saru?? Vagy az a kis balerina cipo? (Topanka vagy balerina cipo?! Ki hogy ismeri! :D )

Jahh.. amzgy szeptember vege fele lesz (26-an) igy lehet idealisabb lenne egy hosszu ujju ruha?

Koszi elore is a valaszokat.. :) ;)

2015. aug. 1. 10:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Utolso elotti valaszolo!!!

Koszonom szepen a kedves valaszod.. mar megvan a ruha amit megveszek...

A My77 kinai??? Hat kivancsi lennek milyen cuccokban jarkalsz.. biztos nem a draga My77 meg amnesia retro stb..cuccokba hanem amit a piacon megveszel.. -.-

Na en nem vitatkozom itt.. sztem meg sose volt my77 cuccod azert mondod ra hogy szar kinai... sokkal jobb az anyaga.. nem bolyhosodik meg nem fakul ki egy kis napsutestol sem...;)

Nem mint a piaci meg kiani szarok...

Inkabb ki adok egy my77 poloert 5000 ft mint egy szar kinai vagy piaci felsoert es 1 mosas utan dobhatom ki..

Pff..

Mind 1 hagyjuk is.. :)

Szep estet... ;)

2015. aug. 1. 21:50
 12/15 A kérdező kommentje:
#10 koszonom a valaszodat!! :)
2015. aug. 1. 21:51
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

"A My77 kinai??? Hat kivancsi lennek milyen cuccokban jarkalsz.. biztos nem a draga My77 meg amnesia retro stb..cuccokba hanem amit a piacon megveszel.. -.- "

LOL?????? Ebből mind akkora kínai hulladékmárka, mint az atom. Ennél nagyobb szemetet keresve sem találnál.

És nem tudom körülnéztél-e már, hogy milyenek a ruhaárak manapság, de még a H&M is drágább és minőségibb, mint ez a my77-es röhejes kínai, cigánylányokon fotózott k.rvás szarhalmaz. Ha meg besétálsz a Mangóba, Zarába, lehet magad alá is szarsz az áraktól. És akkor még csak átlagos boltokról beszélünk.

2015. aug. 1. 23:57
 14/15 A kérdező kommentje:

Az altalad felsorolt markakbol en nem vasarolnek.. ne haragudj de lehet egy ruha 30.000 ft is ha nem az en stilusom (oreganyamos stilus...) ;)

En fiatalon nemveszek fel ilyeneket.. :)

Hat tudod nem szoktam magam ala csinalni amikor meglatok egy uzlezben tobb tiz ezer ft-os ruhat ugyanis ugyvedkent Van mibol megvennem!! :)

Ugy hogy nagyon melle neztel ;)

Na de mind egy.. mindenkinek mas mas a stilusa es mindenkinek mas marka jon be... nekem a My77 neked a zara meg a mittudom en mik... sztem a my77 nem ciganylanyos marka.. en magyar vagyok, megis imadom es sok mas magyar viseli ezt a markat... az altalad felsorolt markakbol az en csaladom es barati korom nemszokott vasarolni, mert azok a mi szemunkben... hm... hogy is mondjam... GAGYI márkák... :DD

Ugy hogy menj vasarolgass.. en nemvagyok hajlando veled es senkivel sem vitatkozni..

Plane az ilyen interneten szájhősködő kis tini lanyokkal minte..

szep napotmindenkinek.. :)

2015. aug. 3. 10:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Írd be akár itt is a keresőbe, hogy my77. Legalább 20 kérdést fog kihozni, ahol megbeszélik, mennyire ízléstelen, cigányos márka.

Az, hogy neked nincs 30.000 ft-od a mai divat szerinti ruhákra, nem az én szégyenem, hanem a tiéd. Illetve az sem, hogy szerinted a nyugat-európai divat "nagymamás", a cigány kínai fos tele csili-vili feliratokkal, olcsó műanyag anyagból, béna szabással, közönséges kinézettel meg csinos. Mindegy, egyszer majd te is felnősz, nem maradsz mindig 15, akkor talán benő a fejed lágya, addig meg úgy csinálsz hülyét magadból a saját szégyenedre ahogy akarsz te kis buta ringyó.

2015. aug. 3. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!