Eskuvore milyen ruha illene jobban?
Ezek kozul a belinkelt ruhak kozul... sztetek melyik illik jobban egy eskuvore??
Nagyon nem akarok ki oltozni sem...
Sosem voltam eskuvon igy sajnos nemtudom milyen rucit illik viselni egy ilyen esemeny lezajlasa alatt.. a my77 markahoz viszont ragaszkodom.. :)
Amugy azert ilyen "egyszeru " ruhakat linkeltem be mert nekem nem allnak jol a tul mintasak mint pl. A mostani viragos/rozsas divat... meg nem is igazan tetszik .. :)
Ezek kozul legyszi irjatok meg melyik lenne a legjobb illetve milyen cipot kellene hozza vennem.. a platform magassarkuban nemszeretnek botladozni egesz nap es ejjel... :D esetleg saru?? Vagy az a kis balerina cipo? (Topanka vagy balerina cipo?! Ki hogy ismeri! :D )
Jahh.. amzgy szeptember vege fele lesz (26-an) igy lehet idealisabb lenne egy hosszu ujju ruha?
Koszi elore is a valaszokat.. :) ;)
Eddig pedig a 2-dikra gondoltam h azt veszem meg
.. ezert is kertem ki masok velemenyet! :)
Koszonom masodik valaszolo!! :)
Sokat segitettel
Nagyon koszonom a valaszod! :) es a 3-mas rucihoz milyen cipot ajanlanátok?? :)
Vagy akar a 5-oshoz?:)
Te jó ég!! Ezek a ruhák undorítóan csóró, közönséges, ízléstelen viseletek! Ilyenben kulturált ember NEM MEGY ESKÜVŐRE!!! Ez valami szégyen...
Ilyesmiben gondolkodj inkább:
Eleve alapvető, hogy esküvőre NEM VESZÜNK FEL MINIT vagy túl kivágottat, illetlenség. A strasszos, feliratos, kínai ruhákról nem is beszélve. Szörnyű. Keress valami elegánsat, minimum combközépig érőt, és ne ilyen béna kínai borzadályt.
Ha mindenképp erről a förtelmes kínai oldalról akarsz rendelni valamit, akkor esetleg ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!