Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok errol a ruharol?...

Mit gondoltok errol a ruharol? Eskuvore, mint vendeg fel lehetne venni?

Figyelt kérdés
[link]

2014. aug. 1. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
fel.igaz hogy azt mondják hogy feketét,pirosat és fehéret nem illik de szerintem jó ez
2014. aug. 1. 16:26
 2/10 anonim ***** válasza:
6%
Pirosat, feketét és fehéret nem veszünk fel esküvőre, ebből kettőbe beletrafáltál a ruhával:)) Nem.
2014. aug. 1. 16:27
 3/10 A kérdező kommentje:
szoval mas szimbe peldaul sargaba meg lilaba felvehetem?
2014. aug. 1. 16:28
 4/10 A kérdező kommentje:
akkor mas szinbe
2014. aug. 1. 16:28
 5/10 A kérdező kommentje:
kekbe veszem meg. ugy jo lesz? fent vilagos kek alul sotet
2014. aug. 1. 16:31
 6/10 anonim ***** válasza:
9%
igen, csak a fehér, a piros és a fekete nem illendő:)
2014. aug. 1. 16:36
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

Manapság az embereket egyáltalán nem érdekli a piros-fehér-fekete nem illendőség kérdése. Apukám nővére keresett varrónő, flancos esküvőkre készít menyasszonyi és menyecske ruhákat. Nos elég érdekes színeket mutatott a minap: barack színű lenge nyári ruha mint menyecske ruha, egy nagy flancos esküvőre? Vagy lila tütü, mint menyecske ruha?

Mikor én kamasz voltam még betartottuk az illemet, ma már nem igazán foglalkoznak vele.

Ennek fényében az a válaszom, hogy minden az esküvőtől-lagzitól függ. Ha nagyon régimódi, akkor inkább ne, ha lazább akkor nyugodtan.

2014. aug. 1. 17:25
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
Nálunk eléggé élnek a hagyományok, de erről a fehér-fekete-piros tilalomról csak itt hallottam. Mifelénk a menyasszonyt túlöltözni nem illik. A ruhával szerintem nincs baj, de esküvőre én egy kicsit ünnepélyesebbet választanék.
2014. aug. 1. 17:50
 9/10 anonim ***** válasza:

csakis a menyasszony véleménye számít abban, hogy mit vehetnek fel a vendégei. ez a fekete-piros-fehér baromság nem valami törvénybe foglalt, egyetemes igazság, amit ha valaki úgy dönt hogy nem tart be, akkor mindenki joggal köpdösi le. az én "ünneplő ruhám" sötétszürke és fekete, ebben járok esküvőre, temetésre, mindenhová ahová ki kell öltözni, de még soha senki nem tett rá megjegyzést. nyári esküvőkön meg évente látok vendégeket fehérben, a menyasszonyról akkor se vonja el a figyelmet, ha a feje tetejére áll.

szóval kérdező a menyasszonytól érdeklődj, ne itt.

2014. aug. 1. 18:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez a ruha a legkevésbé sem elegáns, ráadásul még olyan nyanyás is. Ne vedd fel, ha kevesebb vagy, mint 40.
2014. aug. 2. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!