Mit gondoltok az ilyen stílusról?
Az első kettő szerintem erőltetett, persze én nem vagyok fotós, de az elsőn egy fényképezőgépet fotóznak, még csak nem is a nőt, a másodikon pedig egy gagyi hátizsákot. A harmadik szerintem tök más kategória, a partyművészet, amikor részeg, primitív fiatalokat fotóznak. maga a fekete-fehér jó, de azért akármit nem érdemes vele lekapni.
L22
Tök unalmas, gazdag tinilányok jó szögből fotózva.
Azt hiszik, ha készül róluk fekete-fehér kép, akkor már szupermodellek.
Ja és persze vintage gép, mert hát az sokkal menőbb mint egy olyan amit nem kell körülményesne beszkennelni.
A táska meg is van, hoppá, hoppá, éppen 8 dollárba kerül. Az olyan kétezer forint átszámolva, igaz?
idézet a vásárlóktól: "Only problem I found with this bag was the smell. But that smell, of plastic or something, was gone just a few weeks later. Material feels a little cheap, I suppose"
Tehát ronda, büdös és gagyi anyaga van. Kösz.
A harmadik kiscsaj szerintem Nirvanát és Crystal Castles-t hallgat, büszke rá hogy mekkora grudge arc és még lehetolyan kúl arc, hogy tumblr liveblogolva füvezik is. Apám.
1. Egy fényképezõgép. Nekünk is volt hasonlónk.
2. Egy táska. Egyszerü hátizsák, semmi különös.
3. Nagyon kemény akar lenni, de kb. ùgy nèz ki, mint aki épp beszart az erõlködèstõl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!