Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mit gondoltok erről a...

Ti mit gondoltok erről a stílusról?

Figyelt kérdés

Közvélemény kutatás :P :D Ha nem tetszik, akkor se fogok változtatni, csak érdekel, hogy mit vált ki az emberekből.

[link]

[link]

És hány évesnek gondoltok? ^^

2013. aug. 15. 18:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit olyan gót :D Egy csomó ilyen embert láttam, szerintem semmi extra nincs benned. Kb. 18-19 lehetsz.
2013. aug. 15. 18:22
 2/14 anonim ***** válasza:

ez olyan goth és rocker stílus keveréke?

az első nagyon elmélketődsre sikeredett a 2. már olyan szabadabb de ez a fekete szín... Nekem akkor is a lelkivilágára utal ez a sötét öltözet, olyan különc lázadó nem pedig egy életvidám élénk egyéniségre vall.Olyan 16 körül tippellek ű.

2013. aug. 15. 18:24
 3/14 A kérdező kommentje:
hát ez ilyen industrialneofolkmatrialindastrialos cucc, rockot egyáltalán nem hallgatok, max. metált :D Amúgy én magamat életvidámnak tartom, meg nem vagyok se az a gyűlölködő, se depis, szóval... :D
2013. aug. 15. 18:29
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Hm. Hadd fogalmazzak nőiesen: k!rva szimpatikusnak tartalak. Végre nem valami csipkés-virágos bakfis. :D
2013. aug. 15. 18:43
 5/14 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=sb-APukdOJU Szóval akkor ez a stílus jobb, mint a sok neonos rib..., meg a One Direction :D

őszintén örülök, hogy nem kaptam olyan visszajelzést, miszerint nácinak nézek ki :D

2013. aug. 15. 18:46
 6/14 anonim ***** válasza:
Kicsit sötét, de ha ez a te stílusod, akkor hordj ilyen ruhákat. Amúgy tetszik, jó hogy egyedin öltözködsz és nem úgy, mint minden 2. lány. Szimpatikus vagy, jó hogy kitűnsz a tömegből.
2013. aug. 15. 19:30
 7/14 anonim ***** válasza:
A kockás ruhád iszonyat jó^^ Márkát/üzletet esetleg megadnád, hol szerezted be?
2013. aug. 15. 19:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Jajj a bakancsod nagyon király! Most tervezem, hogy beszerzek egyet. Kb mennyibe kerülnek az ilyenek? :)
2013. aug. 15. 21:10
 9/14 anonim válasza:
Hát elég egyedi stílus, nem pozitív az én szememben de nem is negatív, nem különböztetnélek meg téged csak a külsőd miatt. Nekem is van rocker barátom, jó arc, attól ffüggetlenül ahogy öltözködik. Olyan 16évesnek nézlek
2013. aug. 15. 21:12
 10/14 anonim ***** válasza:
nekem nem jön be ez a stílus de tisztelem azokat akik ezeket tudják hordani
2013. aug. 15. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!