Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a pin up és...

Mit gondoltok a pin up és rockabilly stílusról?

Figyelt kérdés

2014. júl. 4. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik *-*
2014. júl. 5. 00:23
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Már mindenkinek tetszik, mert divat lett belőlük. :)
2014. júl. 5. 07:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Másokon nem zavar, de én biztos hogy ki nem mennék az utcára úgy. Nem a stílusom.
2014. júl. 5. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Tetszik, de láttam már olyan lányt, aki már átment bohócba.
2014. júl. 5. 13:09
 5/6 anonim válasza:
Második te hogy érted azt hogy divat lett? Ez divat is volt 60 éve is már. Így belegondolva... a rock and roll tényleg örök ;)
2014. szept. 20. 19:07
 6/6 anonim válasza:
Igen a rock and roll örök! 42 eve azt hallgatok! Nem fogy ki, mindig van vmi uj, hisz ez a szubkultura, ha itt nalunk csak egy szük körben is, de azert van. Viszont ha elmész becsbe berlinbe pullman citybe svajcba spanyolba olaszba angliaba fesztivalra, többet itthon nem nagyon vagysz erre. Csak kimenni! Ott az igazi. Akarhova mesz, mntha otthon lennel. Mert otthon erzed magad! Es minden embert mntha ismernél. Es ez annyira jo :))))))
2014. okt. 4. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!