Ez a ruha eskuvore jo lesz?
Figyelt kérdés
Nem baj ha fekete? feher taskam lesz szoval feldobnam meg feher nyaklanccal a ruhat.
Szerintetek milyen?
2015. júl. 11. 23:00
1/10 anonim válasza:
Nekem tetszik. Már amennyit látni belőle.
2/10 anonim válasza:
Én fekete sötétkék ruhában voltam esküvőn, nem volt vele semmi probléma:) A nyaklánc és a táska nagyon jó ötlet, meg nekem a cipő is tetszik.
3/10 A kérdező kommentje:
2015. júl. 11. 23:16
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Jó lesz, tetszik is, cipővel együtt. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Utolso neked is megy a zold kez, de megindoklom hogy miert barna cipot valasztottam :) tehat nekem az mar tul fekete lenne, sajnos vegigjartam fel pestet es ez a fekete ruha fogott meg, van egy 13 centis fekete magassarkum de mint irtam fekete, es az mar nem jo :) de izlesek es pofonok. Itt inkabb a fekete szin miatt irtam, vagyis azzal vagyok bajba.
2015. júl. 11. 23:35
8/10 A kérdező kommentje:
Termeszetesen ment mindenkinek a zold kez. Koszonom a velemenyeteket! :)
2015. júl. 11. 23:36
9/10 anonim válasza:
Szerintem a szoknya is jó és a cipő is(de írtam már a cipős kérdésedre :D ),szépek a lábaid:)
17L
10/10 anonim válasza:
És tudsz menni a 13 cm-es cipőben?
Nekem is van egy, de én nem tudok benne menni. Mi a titka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!