1/12 anonim válasza:
30 felett jól áll. Neked még nem. Másrészt c*gányos.
2/12 anonim válasza:
Strandra, parkba...valami szabadtéri helyre.
3/12 anonim válasza:
Valami függönykiállításra nyugodtan felveheted.
4/12 anonim válasza:
megkérném a nőt hogy vegye le :)))
6/12 anonim válasza:
Szerintem utcára fel lehet venni sétálgatni vagy ilyesmi mert szoknya tehát szép, csinos, de mégsem túl elegáns és olyan könnyed, lenge tehát sokkal kellemesebb ilyen időben. Én nem hívnám függönynek, bár tény, hogy nem ez az a fazon, ami kiemeli az alakot, de ettől függetlenül szerintem jól néz ki. Cigányosnak meg csak hatalmas "fukszokkal" felpakolt cigánylányon nevezném.
7/12 anonim válasza:
Bárhová.
Egyébként meg abszolút nem cigányos, ha a lenne, nem hordanának kismillióan virágmintát... :D
8/12 anonim válasza:
Strandra, randira, utcára. Munkába nem.
9/12 anonim válasza:
Roma közösség tagjai mindenhol előszeretettel hordják.
10/12 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem cigányos, és az elsővel sem értek egyet, hogy ilyet csak 30 felett lehet hordani. 16 vagyok, és nagyon szeretem az ilyen ruhákat. Szerintem csinos, strandra, városnézéshez, meg úgy egyáltalán utcára símán lehet hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!