Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mennyire gáz...

Szerintetek mennyire gáz felvenni egy olyan ruhát, amit a volt barátomtól kaptam születésnapomra?

Figyelt kérdés

egy olyan ünnepi eseményre megyek a jelenlegi barátommal, amihez az említett ruha tökéletes lenne...

de kicsit bűntudatom van, hogy az előző barátomtól kaptam...

2015. jan. 20. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az a ruha már a tiéd. Viseld egészséggel. De ha tényleg bűntudatod van, ne vedd fel, elronthatod az egész estédet.
2015. jan. 20. 20:26
 2/4 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Az emberek nem szokták kidobálni amit volt pájuk/jaik adtak nekik ajándékba. Gondolom nem fogod neki ezt felhozni meg mondogatni hogy kitől kaptad. Bárkitől is kaptad a tiéd ha tetszik használd egészséggel.
2015. jan. 20. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy ruha, egy tárgy. Attól még nem csalod meg a barátodat, hogy felveszed azt a ruhát.
2015. jan. 20. 20:58
 4/4 anonim válasza:

De milyen jó, hogy vannak még olyan fiatalok, akik ilyen dolgokon is képesek lelkizni... :)

Szerintem vedd föl bátran, ha a lelked mélyén nem kapaszkodót jelent egy lezáratlan kapcsolathoz... Ha ez nincs így, akkor csak egy ruha, talán kedves emlék, de sem több, sem kevesebb.

Ha meg többet jelent ennél, akkor nem is a ruha a legfontosabb kérdés.

A szűk lelkiismeretedet pedig tartsd meg, az minden ruhánál jobban "öltöztet"! :)

2015. jan. 20. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!