Színházba milyen ruhát szokás most felvenni egy férfinak?
Régen voltam színházban akkor csak öltönyt vettem fel, de most állítrólag lehet lazábban is venni? mi az ami illik még?
Farmer mellé milyen ing, vagy szövetnadrág és ing meg pulcsi? kb. 10 éve jártam utoljára. :)
fehér ing jó, az önmagában is elég ünnepélyes, valami jó pulóver, de azt, mivel nagyon meleg van, úgyis leveszed.
Jó szórakozást kívánok!
Attól is függ, hogy hova. Most láttam közvetítést az Operából, és nem egy férfi kb. pólóban és pulcsiban ült ott. Az egy dolog, hogy most már többen így öltözködnek, de attól még bunkóság, Operába azért illene egy öltöny...
Kisebb színházba elég egy elegánsabb (értsd sötét, nem szakadt) nadrág és egy ing.
na tegnap megvolt a nagy színház. Végül nem mentem öltönyben. sötét farmer fekete ing lett alá fekete póló.
És fekete alkalmi cipő.
Mondták, hogy a Thália nem kiöltözős, de örültem, hogy "lazábbra" vettem a figurát.
Hogy oda milyen csiri-csáré ruhákba mentek. még így is a legjobban öltözöttek között voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!