Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Színházba milyen ruhát szokás...

Színházba milyen ruhát szokás most felvenni egy férfinak?

Figyelt kérdés

Régen voltam színházban akkor csak öltönyt vettem fel, de most állítrólag lehet lazábban is venni? mi az ami illik még?

Farmer mellé milyen ing, vagy szövetnadrág és ing meg pulcsi? kb. 10 éve jártam utoljára. :)

2015. jan. 12. 08:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kövek a zsebben darabot néztük.

Én annyira nem voltam elragadtatva tőle.

Régebben amiket láttam nagyobb létszámú előadások jobbak voltak szerintem. Számomra nem igazán volt poénos talán 1 jobb humort találtam benne. :) a többi számomra nagyon átlátszó volt. pedig szeretem a fárasztó humort is és a szóvicceket is. :)

2015. jan. 15. 08:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem volt jó (nem láttam). Ha jól akartok szórakozni, ajánlom: az Ódry színpadon:'A Brémai muzsikusok' és a 'Karnyóné' előadást. Fergetegesek ! :))

[link]

2015. jan. 15. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!