Sport cipőhöz milyen nőies, csinos ruhát lehet felvenni?
Figyelt kérdés
sportcipő eü okok miatt kell.
Lehet szoknya, nadrág is, de nincs ötletem.
Köszi:)
2014. okt. 28. 08:31
1/9 anonim válasza:
szoknya meg a sportcipő nálam nagyon kizárja egymást
2/9 anonim válasza:
Semmilyet, nálam sem fér össze a kettő. Ha eü. okok miatt nem lehet magassarkú, próbálkozz inkább balerinával, vagy egy szép csizmával.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
A szoknyát szerintem is felejtsd el hozzá, esetleg farmerrel összeillik.
5/9 anonim válasza:
Ha eü okokból szükséges sportcipőt hordania, akkor nem lesz megoldás a balerinacipő a problémára, hisz annak teljesen más a kialakítása...
A képeket linkelgetős között volt egy-két fura, pl. szerintem már nem fér össze a nagyon csinos szerelés a sportcipővel (utolsó kettő), mert az olyan, mintha a váltócipőjében menne, d aztán nem váltaná át mégsem... De egy lazább, vagányabb szoknyáshoz szerintem viszonylag jól néz ki.
Amúgy beírod Google-be, hogy "sneakers outfit", csomót ki fog dobni.
6/9 anonim válasza:
Komolyan van olyan, aki szerint csinosak ezek a linkeken szereplő lányok? Jajj... :/
7/9 anonim válasza:
Ha valakinek egészségügyi okokból sportcipőt kell hordania, KELL, tehát nem ő akarja, és a kérdésből adódóan logikus, hogy alapvetően csinosan, nőiesen öltözködik, csak most rá van kényszerülve valamire, akkor miért kell elvenni végképp a kedvét, miért kell "jaj hát sportcipőben nem lehetsz csinos" hozzáállás, meg hogy hordjon inkább mást, és miért pontozzátok le azokat, akik próbálnak másképp hozzáállni, hogyha már van egy kötelező darabunk, akkor hozzuk ki belőle a legtöbbet?
8/9 anonim válasza:
Cső farmer,jeggings,leggings,más nem illik hozzá.
9/9 anonim válasza:
Attól függ milyen sportcipő ès milyen a szoknya.:) de passzos(cső/rèpa)szoknyával jól nèz ki meg az ilyesmi fazonnal : [link] ja ès inkább fekete vagy fehèr szoknya esetleg szürke:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!