Új stílust szeretnék, de tanácstalan vagyok. Ötletek?
Gondoltam új stílust keresek magamnak, ami jobban illik a személyiségemhez. Eddig turiban vásároltam, meg sose érdekelt igazán az öltözködés. 25 éves vagyok, lassan kikerülök egyetemről.
Szeretem az elegáns ruhákat, blúzokat (de nem azt a kő merev stílust) és szeretem a "romantikus" stílust is, virágokkal és csipkékkel.
Hogyan lehetne a kettőt kombinálni? Úgy hogy megmaradjon ez az "aranyosabb" része, de mégis komolyan vegyék az embert és egy munkahelyen/irodában is elfogadható legyen :D
Bármilyen ötletet meghallgatok, ha képet linkeltek még jobb :D
Azt már próbáltam, hogy bementem üzletekbe és ruhákat próbálgattam, de valahogy semmi nem tetszett úgy igazából.
Pl ebben nem neznek hulyenek,de ez persze a testalkatodtol is fugg,meg a hajadtol es arcodtol. [link] aranyos,de nem kirivo
Vagy felvehetsz egy sima csipkes ujju felsot egy farmerral,meg valami aranyos nyaklanccal es kesz.Vagy egy csipkes szoknyat borkabattal,meg balerinacipovel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!