Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek ma? Tanácstalan...

Mit főzzek ma? Tanácstalan vagyok. Nincs is kedvem főzni. Abból kellene valamit ami itthon van. ötletek?

Figyelt kérdés
ami nincs itthon:gomba,tejszín,paradicsom,csirkehús,bacon,káposztafélék..ezek általában sok receptben vannak
2014. jan. 17. 10:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Inkább azt írd,mi van otthon.

Húsos vagy ne húsos legyen?


Tegnap rizskoh-t csináltam,tényleg munka 5 perc vele,egyébként csak a tűzhely végzi a dolgát.

2014. jan. 17. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 anonim ***** válasza:

Tejszines gombás csirkehus. Ilyen Songoku:) szerű kaja csak kukorica nélkül. Son a csirke, go a gomba a ku meg kimarad:( RIzzserl nagyon fincsi:)

Ha comb,akkor baconba tekert csirkecom

Ja,most esik le.hogy ezek nincsenek otthon.Csinálj tejberizst:) Finom gyors:)

2014. jan. 17. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/18 A kérdező kommentje:
valami húsos kellene,a párom nem csípi a tésztás dolgokat/pasiból van :)/
2014. jan. 17. 10:44
 4/18 A kérdező kommentje:
ami van:sok disznóhús,máj,csirkemáj,hurka-kolbász,krumpli,rizs,borsó,zöldbab,tojás,karfiol,hagyma,répa,tej,tejföl,tojás,sajt,spagettitészta,fűszerek,füstöltkolbász,
2014. jan. 17. 10:47
 5/18 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy el vagyunk telve,és nem tudjuk mit ennénk..spagettit és brassói valamint pörköltet ne is említsétek..
2014. jan. 17. 10:49
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Vékonyra szelt és kiklopfolt karajt vagy tarját sóz be és forgasd lisztbe és süsd ki.


Csinálj egy pörkölt alapot fokhagymával, ebbe keverj tejfölt is. Ebbe a keverékbe tedd bele a kisült húst és kicsit főzd össze. Csinálj sült krumplit.


Egy mélytányérba tedd a sült krumplit, arra a húst és a szaftot, majd az egészet borítsd be egy sós palacsintával.

2014. jan. 17. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 anonim ***** válasza:
Karajt szeleteket süsd ki naturon tedd egy tepsibe. Tegyél minden szeletre egy laposabbra formázott nyers fasírtot, majd a fasírtra egy csirkemellet. Alufólia alatt süsd készre. Tegyél minden hús toronyra egy szelet sajtot. Mi ilyenkor szoktunk tenni rá paradicsomlevet is. Ha nem házi, kicsit be is lehet sűríteni előtte. Ha nincs paradicsomlé el is maradhat, de paradicsommal finomabb.
2014. jan. 17. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/18 A kérdező kommentje:

6-os válaszoló!minek rá a palacsinta?

7-es!se paradicsomom,se lém,se csirkemellem nincs..

2014. jan. 17. 11:09
 9/18 A kérdező kommentje:
de azért köszi!
2014. jan. 17. 11:09
 10/18 anonim ***** válasza:

6-7-es vagyok ráadásul a hetes receptet elírtam nem csirkemell, hanem csirkemáj kell rá!


Szóval a palacsinta azért kell rá, mert a meleg krumplira ráteszed a meleg szósz és a husit, erre meg a a palacsintát ami bent tartja a gőzt, ezért is kell mélytányérba, mert arra ráfekszik a palacsinta. Ahogy megvágod kijön a gőz:) Bizarul hangzik így palacsintával tudom, de tényleg nagyon finom.


Egy szekszárdi ételspecialitás. Apósom szakács volt, tőle tanultam:)

2014. jan. 17. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!