Mit főzzek ma? Tanácstalan vagyok. Nincs is kedvem főzni. Abból kellene valamit ami itthon van. ötletek?
Inkább azt írd,mi van otthon.
Húsos vagy ne húsos legyen?
Tegnap rizskoh-t csináltam,tényleg munka 5 perc vele,egyébként csak a tűzhely végzi a dolgát.
Tejszines gombás csirkehus. Ilyen Songoku:) szerű kaja csak kukorica nélkül. Son a csirke, go a gomba a ku meg kimarad:( RIzzserl nagyon fincsi:)
Ha comb,akkor baconba tekert csirkecom
Ja,most esik le.hogy ezek nincsenek otthon.Csinálj tejberizst:) Finom gyors:)
Vékonyra szelt és kiklopfolt karajt vagy tarját sóz be és forgasd lisztbe és süsd ki.
Csinálj egy pörkölt alapot fokhagymával, ebbe keverj tejfölt is. Ebbe a keverékbe tedd bele a kisült húst és kicsit főzd össze. Csinálj sült krumplit.
Egy mélytányérba tedd a sült krumplit, arra a húst és a szaftot, majd az egészet borítsd be egy sós palacsintával.
6-os válaszoló!minek rá a palacsinta?
7-es!se paradicsomom,se lém,se csirkemellem nincs..
6-7-es vagyok ráadásul a hetes receptet elírtam nem csirkemell, hanem csirkemáj kell rá!
Szóval a palacsinta azért kell rá, mert a meleg krumplira ráteszed a meleg szósz és a husit, erre meg a a palacsintát ami bent tartja a gőzt, ezért is kell mélytányérba, mert arra ráfekszik a palacsinta. Ahogy megvágod kijön a gőz:) Bizarul hangzik így palacsintával tudom, de tényleg nagyon finom.
Egy szekszárdi ételspecialitás. Apósom szakács volt, tőle tanultam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!