Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen hassal, derékkal,...

Ilyen hassal, derékkal, csípővel nevetségesen néznék ki bikiniben?

Figyelt kérdés

Nem én vagyok a képeken, de kb. ilyen alkatom van, annyi különbséggel, hogy látszik egy kicsit a bordám, nincs ekkora mellem. (tornázom, és egészségesen étkezem) Talán a háj mellett egy kis izom van rajtam.

[link]

[link]

[link]

[link]

Ilyen törzzsel hülyén állna rajtam a bikini? Felejtsem el, túl löttyedt vagyok hozzá?

A véleményeket előre is köszönöm! :)

2015. júl. 25. 15:36
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja, még annyi, hogy szerintem elég hülyén van rajtam a háj, nem ilyen szépen eloszlik, hanem olyan "párnákban" van, vagy hogy mondjam. Nem vagyok vastagabb a kérdésbe linkelt lányoknál, csak szerencsétlenebbül nézek ki.
2015. júl. 25. 15:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem néznél ki nevetségesen bikiniben. Nyugodtan felveheted! Kezd el elfogadni és szeretni önmagad!
2015. júl. 25. 15:50
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha mégse így nézel ki, mint a képeken a nők, akkor igazán felesleges volt őket linkelni.

Egytől egyig csinos, fitt lányok vannak a képen, akiknek egy pillanatig nem kell szégyenkezniük az alakjuk miatt. Ráadásul arányos homokóra mind, azaz a legáhítottabb alkattípussal rendelkeznek, amit egy nő kívánhat magának, és a férfiak többsége is ezt az arányos formát kedveli (=van mell, van kerek fenék, keskeny derék).

2015. júl. 25. 16:38
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem is homokóra alakom van. Ha nagyon pontosan akarom meghatározni magam, akkor úgy nézek ki, mint az első. Szinte teljesen úgy. A többit azért linkeltem, mert más pózban vannak, és/vagy nincs bennük takarás, és azok is hasonlítanak rám, de akkor felejtsétek el.

Az első képet nézzétek.

2015. júl. 25. 16:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Hohó! Több accounttal nyomulunk szabályszegően???

Az első lánnyal sincs az ég világon semmilyen probléma. Arányos, csinos.

2015. júl. 25. 16:50
 6/12 anonim ***** válasza:
A képeken szép csajok vannak, jó alakkal, szóval ha ilyen vagy akkor nem értem mi bajod. Ha nem ilyen vagy akkor meg passz, csinálj képet és azt tedd ide.
2015. júl. 25. 17:17
 7/12 A kérdező kommentje:

Bár a kérdés szempontjából lényegtelen, de elmondom: igen, két regisztráció is van a családban, mert az anyukám is szokta használni az oldalt.

Mondjuk szerintem kicsit képmutató dolog egy ilyenért letámadni valakit...bár ha tényleg egy angyal vagy, akkor visszaszívtam, ne vedd magadra.

Egyébként köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz.

2015. júl. 25. 18:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Képmutató?? Vmi olyat tudsz, amit én nem tudok?

Mindegy. Valószínű, hogy testképzavarod van.

2015. júl. 25. 19:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Neemár,az ilyen kérdésektől falra mászom! A fél életem odaadnám,ha így néznék ki bikiniben!!

Szerintem teljesen egyszerűen hülye vagy,és rohadt jól nézel ki!

2015. júl. 25. 19:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Ó...oké. Mondtak már a barátnőim, de úgy éreztem csak vigasztalásból. Talán amiatt érzem magam hájasnak, hogy nem vagyok elég izmos. Nem baj, akkor növelem a számát a gyakorlatoknak, amiket eddig csináltam. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. júl. 25. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!